Føreren kom trolig over i motgående kjørefelt. Føreren og passasjeren i den møtende bilen ble sendt til Arendal sykehus, men kom fra ulykken med lettere skader, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt til NTB.

Det var countrysangeren Ove Støylen og et medlem av bandet hans som ble lettere skadd, skriver VG.

Ei jente på 16 og en gutt på 17 år omkom i en mopedulykke på Ullern i Oslo like før midnatt lørdag. Gutten omkom på stedet, mens jenta ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader. Hun døde av skadene kort tid etter ankomst til sykehuset.

En 30 år gammel mann mistet livet da bilen hans kom over i motgående kjørefelt på E18 ved Larvik lørdag ettermiddag.

En 61 år gammel mann ble alvorlig skadd og tre andre fikk lettere skader da en nederlandsk turistbuss med 41 passasjerer veltet på E6 i Saltdal kommune i Nordland lørdag ettermiddag.

I Sauda i Rogaland pådro tre menn på 18, 22 og 23 år seg alvorlige hodeskader etter å ha kjørt utfor veien natt til søndag. Politiet har mistanke om promille og høy fart.

En mann i 20-årene pådro seg lettere hodeskader etter en mopedulykke ved Nesoddtangen natt til søndag, opplyser Follo politidistrikt til NTB.

I Bergen ble en mann sendt til Haukeland universitetssjukehus med lettere skader etter en kollisjon mellom to biler i lørdag ettermiddag. En kvinne fra Askøy utenfor Bergen er innlagt på Haukeland universitetssykehus med brukket kragebein etter en ulykke lørdag ettermiddag, skriver Bergens Tidendes nettutgave.