Mandal: En ung jente på 17 år, ble meldt savnet fra en institusjon ved 23.00 tiden. Det ble sendt en patrulje til Holum, og politiet skulle tilbakeføre henne. Men jenta endte i stedet opp i politiarresten, siktet for vold mot politiet. Hun slo en polititjenestemann og spyttet på en annen.

Kristiansand: En mann i slutten av tyveårene ble kjørt til sykehus etter et slagsmål i skippergata natt til lørdag. Mannen skal også ha fått et slags anfall i forbindelse med slagsmålet. To menn er siktet for å ha banket ham, men hendelsesforløpet og de ulike rollene er uklart. Den ene er en kristiansander i midten av tyveårene. Den andre er fra vest i fylket og er i slutten av tenårene. Saken blir etterforsket av politiet.

Kristiansand: Det har vært innbrudd i Asiabutikken i Vestre Strandgate i løpet av natten. Det er foreløpig ukjent om det er tatt noe, men låsen er brutt opp.

Kvinesdal: En bilfører ble kjørt til sykehus med lettere skader etter at han krasjet med en elg på Eieland i Kvinesdal. Bilen havnet i grøfta etter sammenstøtet. Det er ikke mistanke om promillekjøring. Elgens skjebne er uviss, men Viltnemnda er varslet.

Kristiansand: Tyver rappet med seg Metadon og Subatex da de brøt seg inn på medisinrommet på Strømmetunet lørdag morgen.

Sykepleierne som var på jobb, hørte romstering fra medisinrommet, men da de låste seg inn var tyvene forsvunnet.

— Vi hadde lite Metadon og Subatex, så det er lite som er tatt. Men det opplevdes skremmende for de som jobber der, for det skjedde fem på ni. En forventer ikke tyver på dagtid, sier soneleder i Søm sone, Mette Moe Olsen.