GRIMSTAD: Like før klokken ett natt til mandag fikk politiet inn melding om at et bolighus ved Birketveit i Grimstad sto i fyr og flamme. Brannvesenet kom raskt til stedet og kunne konstatere at huset var overtent. Det var en stund usikkert hvor familien som eier huset var, men etter hvert ble det konstatert at de var bortreist. Brannvesenet holdt på med etterslukking helt frem til tidlig morgen. Huset fikk store brannskader.

Innbrudd i Lyngdal

LYNGDAL: Klokken 03:57 rygget en bil med en henger inn i et kjøpesenter i Lyngdal. Hengeren knuste seg vei inn i bygget og tyvene fikk fritt leide. Politiet har ennå ikke fått oversikt over hvor mye som er stjålet. Hengeren ble stående igjen på stedet, men politiet har mistanke om at den er stjålet fra et lokalt firma.

Bussinnbrudd på Sjøstranden MANDAL: En mann brøt seg inn i en buss som sto parkert på Sjøstranden utenfor Mandal tidlig i dag morges. Tyven knuste en rute og stakk av med en pengeveske. Et vitne observerte en mann som stakk av gårde i en bil, men politiet sier beskrivelsen er relativt vag.