— Hei !! Hva vil Frp gjøre for å sørge for at det også vil finnes en fremtid for dagens unge sjøfolk? Mvh Frank Larsen, Kapt. "Evita"

FrP vil at norske sjøfolk får samme betingelse som vi sammenlikner og konkurrerer oss med. Vi går inn for nettolønnsordning for sjøfolk.

- Hva vil du gjøre for at det blir flere industribaserte arbeidsplasser i Vest - Agder? Hilsen Tove Eikeland

FrP vil gi bedre og forutsigbare rammebetingelser for industrien. Dette gjøres bl. Annet ved å senke skatter og avgifter som bedriftene betaler i dag. En god utbygget stamvei gjennom VestAgder vil hjelpe bedriftene for å videreutvikle seg. FrP går inn for at den viktige kraftkrevende industrien får nødvendig kraft til akseptable priser slik at denne industrien kan utvikles videre. FrP går inn for at det bygges gasskraftverk i dag, uten CO2 rensing. Rensingen vil utvikles etter at anleggene er bygget.

- Er du enig med Hagen i at Bondevik må vekk. Er ikke det viktigste borgerlig regjering. Hagen har jo rotet til alt? Hilsen farsundmann

Bondevik har valgt oss i FrP bort, etter å ha vært negativ mot FrP i sine 7 år som statsminister. FrP er et borgerlig parti, og i vår valgkamp har vi hele tiden hevdet dette.

- Så i Fædrelandsvennen at du uttalte deg mer positivt til konserthus enn dine partifeller i Kristiansand. Hva mener du egentlig? Er du uenig i Frps negative syn på kultur? Kristiansandsmann

På spørsmål fra Fædrelandsvennen svarte jeg at det var lokalpolitikerne i Kr.Sand som måtte avgjøre dette spørsmålet. Videre sa jeg at jeg synes det var en feilprioritering med så store investeringer, i lys av at bl.a de storesykehjemskøene som finn i Kr.Sand.Selv vil jeg ikke arbeide hardt for at det statelige tilskuddet økes med 300 mill som nå synes å mangle i finansieringen. Selv synes jeg gigantprosjektet på over en milliard kroner er feilprioritering, og selv villle jeg heller løse problemene i helsesektoren i Kr.Sand.

- Du er opptatt av industri siden du har jobbet i industrien. Men ingen bruker penger som Frp. Vil ikke all industri her i landeet bli utkonkurrert med deres politikk? Rente og kronekurs vil jo fyke i været. Og en ting til. Dere lover både skattelette og mer penger til alle formål. Det henger ikke i hop. Eller? Tidligere frp-velger

Det er riktig at jeg har lang erfaring fra industrien. Det absolutt nødvendige for industrien er lave skatter og avgifter. Bedriftene vil da generere overskudd. Overskuddene vil sikre arbeideplassene, og gjøre at bedriftene kan videreutvikle seg.

Når det gjelder å bruke noe mer midler fra årets overskudd på Statsbudsjettet på hele 270 milliarder, så vil FrP bruke noe av dette overskuddet bl.a bygge mer veier. Dette er realverdier som vil komme alle i samfunnet til gode.

Dersom frykten for inflasjon som de fleste av våre politiske motstandere hevder dersom mer midler til bl.a veibygging øker inflasjonen, kan vi løse dette problemet med utenlandske firmaer med egne mannskap. Ref. utbygging i Nordsjøen.

- Hei Henning! Hva vil du gjøre med veinettet i Agder? Holder det bare med utbyggingen over Kvinesheia? Daniel

Daniel, jeg har svart på dette i dag. Kort så vil FrP arbeide for god E18/39 gjemmom hele Vest Agder. Også Rv9 og Rv 42 må prioriteres.

- Javel Frp. Støtter du dine partikolleger på Stortinget i at USA-linjen i norsk utenrikspolitikk bør følges for enhver pris? I tilfelle hvorfor? Var det rett av USA å gå inn i Irak? Hilsen Torbjørn, Lillesand

USA har vært vår allierte siden 2 verdenskrig. Jeg mener at vi må si fra når vi er uenige,men kan ikke skifte politisk retning selv om USA har invadert IRAK.Det som jeg frykter mest er en Rød Grønn Regjering som ser på USA som den største faren for verdensfreden.

- Tror du Fremskrittspartiet kommer til å støtte en eventuell rødgrønn regjering i å få gjennom noen saker? Eventuelt hvilke? Med vennlig hilsen Geir Hansen, Kristiansand

FrP kommer bare i enkeltsaker til å støtte en Rød-Grønn Regjering. Eks. R T Klunglands forslag om Gasskraftverk.

- Hei. Er det ikke et utrolig billig valgkamptriks å mase om at bensinprisene skal ned? Ifølge en liste jeg har sett i mediene har Norge de nest billigste bensinprisene i Europa sammenlignet med gjennomsnittsinntektene til innbyggerne. Vi har det så godt at det blir smålig å mase om slikt, Henning. Mvh Kai

Kjære Kai, Frp og en stor del av Norges befolkning er uenig med deg.

Frp Synes faktisk at noe av det store overskuddet på statsbudsjettet kunne brukes i dag isf bare å tenke på pensjoner i 2050. Mer enn noe annet så er en lavere bensinpris godt for distrikten, småbarnsfamilier og industrien. Derfor vil FrP fortsette kampen mot de høye bensinprisene.