Forsynte seg med tobakk

FLEKKEFJORD: Klokken 01.30 fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg inn Martin Jensen tobakksforretning. Et vindu i inngangsdøra var sparket inn, og tyvene hadde forsynt seg grovt med tobakk. Politiet etterforsker saken onsdag.

Innbrudd på Lund

KRISTIANSAND: Lundsiden bilpleie i Kongsgård allé fikk også besøk av uvedkommende i natt. En dør og et kasseapparat ble brutt, og en bærbar pc ble stjålet. Politiet fikk melding om innbruddet klokken 03. Brann i Risør

RISØR: En yttervegg hos bedriften Bossvika AS begynte å brenne i 04-tiden. Ansatte fikk imidlertid slukket brannen raskt, og ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt bærer stedet ikke preg av noe straffbart. Årsaken til brannen er noe uklar, men mye tyder ifølge politiet på at brannen startet i en elektrisk vifte på veggen.

Båt drev inn Korsvikfjorden

KRISTIANSAND: En 35-fots lystbåt kom drivende inn Korsvikfjorden mot brygga til Aker Kværner MH i morgentimene onsdag. Kystvaktskipet «KV Eigun» fant ingen personer i båten, og ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt tyder mye på at båten er et restaureringsobjekt som har slitt seg fra fortøyningene.

Innbrudd hos Bånsull

KRISTIANSAND: Klokken 08.30 fikk politiet melding om at Bånsull i Skippergata hadde hatt ubudne gjester på besøk i løpet av natta. Gjestene brøt seg inn i en ytterdør. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet.