Kristiansand: Paddys pub meldte om en person som laget problemer på utestedet klokken ett i natt. Politiet kom til stedet og bortviste mannen.

Slått ned i Markens

KRISTIANSAND: En 35 år gammel mannn fra Kristiansand ble like før klokken to natt til tirsdag funnet liggende på gaten utenfor Postgården i Markens gate. Kristiansanderen var slått og sparket i hodet, og ble fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand i ambulanse. Han skal ikke være alvorlig. Den fornærmede har selv oppgitt gjerningsmannen, en 38 år gammel Kristiansander.

Lagde uro på aldershjem

KRISTIANSAND: En 34 år gammel Kristiansander sto like etter klokken fire natt til tirsdag og banket på døren på Gimle aldershjem. Mannen var sterkt beruset og betjenigen ble urolig for beboerne og kontakten derfor politiet.

Da ordensmakten kom til stedet, viste det seg at 34-åringen var i besittelse av en bærbar dvd-spiller og to mobiltelefoner, som han ikke kunne gjøre rede for. I tillegg ble han tatt med 0,3 gram amfetamin. 34-åringen måtte tilbringe resten av natten i arresten.

Beruset mann i rundkjøring

KRISTIANSAND: Like før morgenrushet satte inn tirsdag morgen, fikk politiet inn melding om en sterkt beruset mann som sjanglet rundt midt i rundkjøringen på Gartnerløkka i Kristiansand. Politiet pågrep mannen, som viste seg å være en 26-åring fra Larvik. 26-åringen ble satt i fyllearresten.