ARENDAL: — Jeg er selvsagt veldig godt fornøyd med resultatene i helgen. Poengene mot Skjeberg var ren bonus. De kan vise seg å bli veldig viktige når sesongen er over, sier en smilende Henrik Bastrup. Sørfjell-treneren kan med god samvittighet gi jentene noen dager fri i julen.Kampen mot Skjeberg lørdag, var en arbeidsseier. Bortelaget slapp aldri til med sitt eget spill, og selv om kampen lenge sto å vippet, var det Sørfjell som til slutt kunne putte to poeng i lomma. Også mot Ski var det lenge jevnt, men midt i andre omgang stakk Sørfjell fra og ledet med sju mål. Mot slutten hadde Ski en desperat sluttspurt, men kom aldri nærmere enn to mål bak.- Det ble stress mot slutten i dag. Kampene i helgen ble vunnet i forsvarsspillet og den kollektive innsatsen var ekstrem. Særlig mot Skjeberg, sier Bastrup. Også to av profilene i kampen mot Ski, Liv Carthrin Pedersen og Heidi Thorsen, understreker at helgens kamper var lagseirer.- Folk synes det er gøy å spille igjen. Vi blir mer avslappet. Det gjør at vi våger mer, sier Liv Carthrin Pedersen. Etter å ha scoret fire mot Skjeberg og seks mot Ski, var hun godt fornøyd med egen innsats. Heidi Thorsen satt på benken det meste av tiden, men kom inn og avgjorde kampen mot Ski. Grunnen var en taktisk genistrek av Henrik Bastrup.- Tidligere i år har jeg stort sett spilt på kant. Nå satte Henrik meg inn på favoritt plassen min som er venstre back. Dermed måtte jeg jo bare benytte anledningen til å prøve å kapre den framover, sier hun med et stort smil. Og med fem mål i perioden der Sørfjell avgjorde kampen, kan man trygt si at Thorsen gjorde jobben grundig. Men alt er ikke bare fryd og gammen i Sørfjell. Laget har fremdeles perioder hvor spillet ikke fungerer så veldig bra, men de er ikke like store som før. Dermed vinner de jevne kamper.[FAKTA]KAMPFAKTA:Sørfjell-Skjeberg 23-21 (13-11)Sørfjell: Camilla Johnsen, Heidi Thorsen, Sissel Innhaug 6, Janka Merete Gjertsen 3, Heidi Andersen 6, Bente Carlsen 4, Cathrine Madsen, Liv Cathrine Pedersen 4, Marianne Gundersen, Urd Berntsen, Aase Jacobsen, Eirin Sprenglewski.Toppscorer Skjeberg: Ann Christin Skrøder 5 og Silje Aamodt 5.Utvisninger: Sørfjell: 1x2 min. Skjeberg: 3x2 min.Dommere: Øivind Andersen Gott, Bøler I.F. og Bjørn Oppberget, Årvoll I.L.BØRSEN:2 poeng: Heidi Andersen og Sissel Innhaug1 poeng: Janka Merete Gjertsen og Bente CarlsenSørfjell - Ski 29-26 (12-10)Sørfjell: Camilla Johnsen, Heidi Thorsen 5, Sissel Innhaug 7, Janka Merete Gjertsen 4, Heidi Andersen 4, Bente Carlsen 2, Cathrine Madsen, Liv Cathrine Pedersen 6, Marianne Gundersen1, Urd Berntsen, Aase Jacobsen, Eirin Sprenglewski.Toppscorer Ski: Cecilia Guttormsen 8Utvisninger: Sørfjell: 3x2 min. Ski: 4x2 min.Dommere: Øivind Andersen Gott, Bøler I.F. og Bjørn Oppberget, Årvoll I.L.BØRSEN:2 poeng: Heidi Andersen, Heidi Thorsen og Liv Cathrine Pedersen1 poeng: Sissel Innhaug