KRISTIANSAND: Like før midnatt natt til tirsdag ringte en dame i Johan Øydegards vei på Lund i Kristiansand, til politiet og meldte fra om at hun hørte at noen romsterte inne i boligen hennes. Det viste seg at noen hadde vært inne i gangen i boligen og stjålet med seg kvinnens lommebok samt nøkkelen til huset. Like etter klokken fem samme natt pågrep politiet i midlertid en 26 år gammelm mann i Kristiansand sentrum som var i besittelse av både lommeboken og husnøkkelen.

Kjørte med falske skilter

KRISTIANSAND: Like etter klokken fire natt til tirsdag stoppet en patrulje en Ford Sierra i Kristiansand fordi den kjørte med falske skilter. Det viste seg dessuten at føreren kjørte uten førerkort, og at en medpassasjer, en 27 år gammel mann, var ettersøkt for et grovt tyveri. De ble begge satt i arresten.

Kjørte i grøfta

KRISTIANSAND: Klokken 6:40 tirsdag morgen ringer en bilist inn til politiet og anmelder føreren av en BMW som kjører vinglete på E18 ved Nørholmen mellom Lillesand og Grimstad. BMWen havner til slutt i grøfta og politiet vil ta blodprøve av føreren.

Innbrudd to netter på rad

MANDAL: Mesta sine lokaler på Buøya i Mandal har hatt innbrudd for andre natt på rad. Natt til tirsdag ble det stjålet en del datautstyr. Innbruddet ble oppdaget da de første kom på jobb i syv-tiden tirsdag morgen.