Knuste vinduer i damekrangel

ARENDAL: 27-åringen fra Arendal ble natt til lørdag så sint da han kranglet med dama si at han slo ut to store butikkvinduer på Langbrygga i Arendal. Politiet rykket ut kl. 00.32 og pågrep den berusede mannen og satte han til tørk i arresten over natten. Arendalitten må nå trolig ta et oppgjør med dama si, huseieren og politiet.

Stjal kostbart dykkerutstyr

RANDESUND: To aluminiumskasser med dykkerutstyr og en undervannsscooter ble natt til lørdag stjålet fra en varebil i Randesund. Det var eieren av bilen som oppdaget tyveriet ved 08-tiden. Han meldte straks fra til politiet.

Havarerte med seilbåt

ARENDAL: En arendalitt kontaktet sent fredag kveld politiet og meldte at den 27 fot store seilbåten hans trolig gikk ned vest for Torungen.

Mannen hadde noe tidligere kjørt på skjær og båten sprang lekk. Til slutt stanset motoren og seileren fant det best å gå i gummibåten.

Til politiet forklarte mannen at han hadde padlet fire timer i motvind før han nådde land. Meldingen kom til politiet kl. 23.30 fredag.

Overlatt til barnevernet

VÅGSBYGD: En 14 år gammel gutt av utenlandsk opprinnelse og en 16 år gammel jente fra Kristiansand ble natt til lørdag overlatt barnevernet. De to ble sporet opp av politiet etter et innbrudd i en bolig i Vågsbygd kl. 00.15 lørdag.

Huseier klarte en stund å holde tilbake jenta, men hun fikk til slutt vridd seg unna. Gutten stakk til skogs, men ble senere snust opp av en politihund. Jenta ble også pågrepet i området. Begge ble overlatt til barnevernsvakten. De to skal ikke ha rukket å stjele noe.

Ble skremt til skogs

ØVREBØ: To personer ble natt til lørdag ved 05-tiden observert snusende rundt flere boliger på Skarpengland. De to skal ha forsøkt å gjøre innbrudd i flere boliger, men en huseier klarte å skremme de to til skogs. Siden har ingen sett dem.

På Sandrip fikk en familie besøk av innbruddstyver samme natt. En lommebok og ett sett bilnøkler ble stjålet uten at familien hørte noe. Tyvene rotet også rundt i bilene, men det er uvisst om noe ble tatt fra bilene. Tyveriet ble oppdaget lørdag morgen. Politiet fikk melding kl. 06.30.