**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

0248:** Politipatrulje stansert fører av personbil. Fører innehar ikke førerkort. Forholdet anmeldes. Fører er også påvirket av narkotika. Kjørt til legevakt for utvedet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Personbil mot lastebil

05.41:** På E 39 ved Kartheia har en personbil kollidert med en lastebil i rundkjøringen. Ingen personskader. Det er små materielle skader. Partene fyller ut skademelding . Ingen trafikkproblemer på stedet.

**MANDAL: Innbrudd i kirka

05.44:** Politiet mottar telefon fra vekter om utløst alarm i Mandal kirke. Politiet drar til stedet og finner en åpen dør, men ingen tegn til brudd. Alarmen er imidlertid utløst. En person løp fra stedet da vekteren kom dit. Uvisst om noe er borttatt. Politiet søker i sentrum etter personen.

**ARENDAL: Brann i stolpe

07.25:** Politi og brannvesen har rykket ut, etter melding om brann i en stolpe på Tromøy. Det er sannsynligvis snakk om en strømførende stolpe.

**ARENDAL: Brann i vedlag

11.30:** Østre Agder brannvesen, avdeling Arendal, rykket ut til en brann i et vedlag på Torbjørnsbu.

**RISØR: Fotgjenger påkjørt

11.38:** Nødetatene rykket ut til et trafikkuhell i Risør, der en bil har kjørt på en fotgjenger i gangfelt. Fotgjengeren ble sendt til legesjekk. Sak opprettes .

**KVINESDAL: Anmeldt for ruskjøring

11.22:** En mopedfører er anmeldt for kjøring i beruset tilstand. I tillegg anmeldes vedkommende for å ha kjørt en uregistrert moped.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelser

12.35:** En beruset person ble pågrepet ved Kvadraturen skolesenter. Politiet opplyser at vedkommende var til sjenanse for elever og andre på stedet.

**KRISTIANSAND: Syklist til sykehus

13.22** : En bil og en syklist kolliderte i krysset ved Svanedamsveien. Les egen sak.

**LILLESAND: Brann i trafo

13.25:** Brannvesenet rykket ut til Espevigveien etter melding om brann i en trafo.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon

16.00:** Tre biler var involvert i en kjedekollisjon i Narvigsbakken på E 18. Ingen personer ble skadet, men køen var lang i vestgående felt etter ulykken.

**KRISTIANSAND: Bortvist

16.55:** Fem personer ble bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret ro og orden i en skolegård.

**MANDAL: Førerkortbeslag

15.30-17.00:** Tre personer mistet førerkortet etter å ha kjørt i henholdsvis 84, 79 og 77 kilometer i timen i 50-sona på Daleveien. Det ble i samme kontroll skrevet ut fem forenklede forelegg.

**TVEDESTRAND: Mopedtyveri

18.43:** En mann ble pågrepet og anmeldt, mistenkt for tyveri av moped, kjøring i påvirket tilstand og uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Viltpåkjørsel

19.09:** Et rådyr ble påkjørt på Topdalsveien ved Lauvåsen. Viltnemnda er varslet.