I den siste bakken dro Bjørnar Kjesbu Fredvik (14, Gjerstad IL) ifra Trond Hauklien (Oddersjaa SSK) og vant G15-klassen. Foto: Nicolai Gaustad Olsen
Noen suste av gårde i løypene på Høgas... Foto: Nicolai Gaustad Olsen
...Regine Hodne Hørsdal (Rygene IL) og mange andre tok seg helt ut... Foto: Nicolai Gaustad Olsen
...mens Valborg Marie Kjetilstad Muff (7) og hennes jevnaldrende hadde mer enn nok med å holde seg på beina. Foto: Nicolai Gaustad Olsen

— Jeg har sjekket nettet så å si hver dag for å se når snøen skulle komme. Dette er herlig, sier Bjørnar Kjesbu Fredvik (14) fra Tvedestrand, vinner av G15-klassen.

Ved skistadion på Høgås, et kvarters kjøring fra Evje sentrum, var det svart av mennesker - både skiløpere, familie og venner. Og alle heiet på alle - uansett klubb.

— Det har vært en flott gjennomføring av helga. Det er godt å være i gang med skisesongen, sier Tony Halsall, daglig leder i Otra IL.Før nyttår har det vært snømangel på hele Sørlandet. Flere planlagte skirenn har blitt avlyst. Men de siste ukene har værgudene smilt til skiløperne. På Høgås er det kommet rundt en halv meter snø, så Otra hadde fått akkurat de forholdene de hadde håpet på.

— Vi var jo litt usikre på hvordan det ville bli å arrangere Trollrennet, men vi fikk akkurat det været vi håpet. Da vi fikk så mye snø, minusgrader og strålende solskinn, så er det jo fantastisk, sier Halsall.

— Det er kjempegøy å gå på ski. Det går veldig fort, sier Renate Nilsen (6) fra Flekkerøy.

Resultatene fra Trollrennet kan du se i lenken over. Finn alt om lokale resultater på fvn.no/superborsen.