**KRISTIANSAND: Jenteslagsmål

00.54:** Politiet mottar en telefon fra en jente som skal ha bli slått til på Harveys. Politiet ankommer stedet og finner to jenter fra Kristiansand på 21 og 25 år som anklager hverandre. Anmeldelse vil bli vurdert i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Lysekrone knust på utested

02.42:** Patricks i markensgate ber om politiets bistand etter at en 24 åring fra Oslo har knust en lysekrone på utestedet. Politiet tar han med til arresten.

**MANDAL: Ugyldig førerkort

04.12:** En politibilpatrulje stopper en bil fra Rogalandsdistriktet der fører oppgir falsk personalia og falskt førerkort. Han blir innbrakt til sentralarresten i Kristiansand. Der politiet sjekker han ut nærmere. Etter hva de har funnet ut så langt er han en 18 år, og kommer fra Russland. Dette vil bli nærmere undersøkt utover dagen.

**KRISTIANSAND: Alarm i Flekkerøytunnelen

05.21:** Alarmen går i Flekkerøytunnelen. Politi og brannvesen rykker ut til stedet. Det viser seg at noen har tømt et brannslukningsapparat i tunnelen, og utløst alarmen.

ARENDAL: Fyllekjørte etter konsert

10.30: En mann fra Skien ble stoppet av politiet på vei ut av konsertområdet på Hove. Han er mistenkt for promillekjøring, og ble fratatt førerkortet.

ARENDAL: Fyllekjørte på Tromøy

13.24: En 18 år gammel mann fra Arendal ble stoppet av en UP-patrulje på fylkesvei 192 ved Tromøy. Politiet har beslaglagt førerkortet hans.

**GRIMSTAD: Beruset person på kjøpesenter

18.34:** Politiet fikk melding fra en securitasvekter på Odden Senter om at en beruset person laget kvalme. Mannen ble bortvist fra senteret, og vil bli anmeldt for å ha kommet med trusler. Mannen er 35 år gammel og kommer fra Grimstad.

**FARSUND: Innbrudd i campingvogn

18.40:** Eieren av en campingvogn melder om at det har vært innbrudd i campingvogna hans på Vanse. Døren skal ha blitt brutt opp, og tyven fikk med seg en kaffetrakter, et stereoanlegg og en tv.

**ARENDAL: Ufyselig gjest

19.18:** En 53 år gammel mann oppførte seg vanskelig på Big Horn Steak House i Arendal. Politiet førte mannen vekk fra stedet og mannen ble nektet adgang.

**MANDAL: Fant stjålne klær

19.35:** Det ble funnet tøy med prislapper i Store Elvegate. Klærne tilhørte Cubus, men butikken var stengt da klærne ble funnet. Klærne er blitt returnert til eier.

**KRISTIANSAND: Turbuss kjørte av veien

20.45:** Ingen personer ble skadet da en turbuss kjørte av Ålefjærveien. Utenom bussjåføren skal det ha vært en passasjer ombord. Bussen var ikke i rute da den kjørte.