KRISTIANSAND: Bortvist fra pub

00.24: En gjest nektet å gå fra en pub i Markens gate. En politipatrulje dro til stedet og bortviste en 46 år gammel mann.

**KRISTIANSAND: Forsøk på innbrudd

00.54:** Politiet fikk melding om at det har vært et forsøk på innbrudd opp hos Gumpens Auto. Gjerningsmennene har forsøkt å bryte opp en port, men lyktes ikke.

KRISTIANSAND: Smuglet narkotika

01.47: Tollvesenet stanset en 19 år gammel mann som kom med fergen fra Danmark. Det ble funnet ca. 100 gram hasj, samt 350 gram marihuana på 19-åringen.

SONGDALEN: Innbrudd på bensinstasjon

02.26: Politiet mottok melding om et nylig begått innbrudd på bensinstasjonen i Kilen, i Finsland. Alarmen gikk og en bil ble observert. Da patruljen kom til stedet viste det seg at en dør på baksiden er brutt opp, men tyvene skal ifølge politiet antakeligvis ikke ha fått med seg noe.

KRISTIANSAND: Pågrep tyvene

03.33: Meldte en politipatrulje at de hadde kommet over en aktuell bil ved Hamresanden i forbindelse med innbruddet på bensinstasjonen i Kilen klokken 02.26. Patruljen stanset bilen og pågrep to menn på 19 og 23 år. Mennene knyttes til innbruddet blant annet ved beslag av bryteverktøy i bilen og at bilen var identisk med den som var i Finsland. 23-åringen var forøvrig etterlyst i en annen sak.

FARSUND: Savnet hund

07.18: Vakta ved Alcoa Lister tok hånd om en Border Collie som savnet sin eier.

GRIMSTAD: Savnet hund

08.03: En person tok vare på en svart langhåret labrador som savnet sin eier i Reddalsveien.

KRISTIANSAND: Skolebuss kolliderte

08.47: Les egen sak.

LYNGDAL: Fartskontroll

I tidsrommet 10.30 til 13.30 avholdt UP en fartskontroll på E 39 ved Romskogen. Det ble skrevet ut 20 forenkla forelegg på grunn av for høy hastighet. Et beltegebyr og et beslag av førerkort på grunn av for mange prikker. Høyeste hastighet ble målt til 79 km/t.

**LILLESAND: Utagerende mann

16.50** fikk politiet melding om en mann som oppførte seg utagerende overfor personer i området Statoil Lillesand. En politipatrulje ble sendt til stedet, og en 55 år gammel mann ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Vanskelig passasjer på stedet

17.13** fikk politiet melding om vanskelig passasjer på toget fra Stavanger til Kristiansand. Mannen, en 46-åring som hadde rømt fra psykiatrisk i Stavanger, ble hentet av politiet.

**GRIMSTAD: Vinglete

17.38** fikk politiet melding om en personbil som kjørte vinglete på E 18. Politiet så etter bilen, men fant den ikke.

**KRISTIANSAND: Truet med knig

18.09** fikk politiet melding om en ung gutt som truet med kniv på Ålefjær. En politipatrulje rykket ut til stedet, og fikk kontroll på gutten.

**ARENDAL: Latet som han var døv

18.19** fikk politiet melding om at en person gikk rundt på Nedenes og latet som om han var døv, på tross av at melder mente at han ikke var det. Melder var i det hele tatt ikke veldig fan av oppførselen til vedkommende. Melder mente den virket mistenksom og snokete.

**ARENDAL: Skrik, skrål og rop om hjelp

18.53:** Melding om skrik og skrål og rop om hjelp. Politiet rykkerut til stedet. Ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd på stedet. En person som kjøres til legevakten for sjekk.

**ARENDAL: Problem med pasient

21.05:** Legevakten Arendal melder at de har problemer med enpasient. Politiet til stedet. Legevakten vil ikke anmelde forholdet,vedkommende kjøres hjem av politiet.

**FARSUND: La tømmerstokk i veien

21.57:** Melding om at noen har lagt en stor tømmerstokk på tversav veien ved Radiosletta i Vanse. Tidligere på kvelden har noen lagt ut en stor dukke midt iveien. En personbil har kjørt rett i den og fått skader på bilen,ingen personskader.

**ARENDAL: Trusler med kniv

22.13:** Melding om trusler med kniv, flere politipatruljer tilstedet. En person pågrepet og innbringes til arrest. Ingen skadet.