Føreren ble sendt til akuttmottaket for kontroll, men skal ha vært "tilsynelatende uskadet" da politiet kom til stedet. Foto: Hank Patrick Joreid Olsen

VENNESLA: Politiet fikk melding om trafikkuhellet klokka 02.30. ## Tok seg ut av bilen

Føreren, en mann på 21 år, ble sendt til akuttmottaket for kontroll.

– Han var tilsynelatende uskadet etter ulykken og tok seg ut av bilen på egenhånd, forteller operasjonsleder Frank Solås til Fædrelandsvennen lørdag morgen.

Det er uklart om mannen havnet i vannet først.

Det skal ha vært glatt på stedet der bilen kjørte ut på fylkesvei 454. Den traff autovernet og skled 5-10 meter før den endte opp på taket, delvis under vann.

– Bilen havnet i vannet i den nordvestlige enden av Drivenesvannet. Vi har ingen andre opplysninger om hva som skjedde foreløpig, sier Solås.

Vraket

Brannvesenet undersøkte bilen på stedet. Ifølge Falck Kristiansand er bilen nå hentet opp fra vannet. Den er "et vrak" etter uhellet.

Saken etterforskes videre på vanlig måte.

Politiet advarte om glatte veier i Agder fredag ettermiddag, og meldte om flere utforkjøringer utover kvelden. Blant annet kjørte en bil utfor veien på Drivenesheia klokka 15.23 fredag.

Natt til lørdag krasjet også en bil inn i betongblokk på Mjølhussletta i Froland på et sted med glatt vei. Ingen personer ble skadet i uhellet og bilen ble skjøvet av veien. Politiet meldte om hendelsen på fylkesvei 152 klokka 01.20.