**KRISTIANSAND: Promillekjøring

00.30:** En mann i 20-årene blir anmeldt for å ha kjørt personbil i sentrum uten å ha førerkort.

**MARNARDAL: Mopedvelt

00.57:** Nødetater rykket ut etter at politiet fikk melding om at en enslig moped hadde veltet. Mopedføreren, en 17 år gammel gutt, ble kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand for videre undersøkelser. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

01.14:** En mann i 40-årene blir anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i sentrum.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

01.16:** En mann i 40-årene ble pågrepet i sentrum og anmeldt for å være i besittelse av narkotika.

**MANDAL: Mann i besittelse av narko

01.21:** En mann i 40-årene ble pågrepet av politiet i sentrum av Mandal. Han blir anmeldt for å ha vært i besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: 18-åring tatt med narkotika på seg

01.53:** En 18 år gammel mann ble pågrepet i Kvadraturen og anmeldes for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.09:** En mann i 20-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Mannen ble pågrepet i sentrum og kjørt til sentralarresten.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

02.11:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på Finsland. Nødetater rykket ut og konstaterte at det var fem ungdommer i bilen. Alle ble undersøkt av helsepersonell og ingen hadde fått skader. Bilføreren, en 21 år gammel mann, mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Mannens førerkort ble beslaglagt og blodprøve sikret.

**GRIMSTAD: Mann til sjenanse

02.35:** Politiet fikk melding om at en beruset person var til sjenanse utenfor et utested. En mann i 60-årene ble bortvist fra stedet av en politipatrulje.

**KRISTIANSAND: Mann ble slått ned

02.48:** Politiet fikk melding om at en mann i 20-årene var blitt slått ned. Mannen ble tatt hånd om av helsepersonell og kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand. To menn i 20-årene ble pågrepet for forholdet. Disse ble kjørt til sentralarresten og vil bli anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Slagsmål

02.52:** Politiet rykket ut etter melding om at en person skulle være slått ned. Da politiet kom til stedet var det ingen personer der.

**MANDAL: Mann sov i sentrum

02.57:** Politiet ble varslet om at en mann lå og sov i sentrum av byen. En patrulje fant mannen som ville gå hjem for å sove videre.

**BIRKENES: Slagsmål

03.17:** Politiet fikk melding om slagsmål mellom to mannspersoner i 20-årene. En patrulje kjørte til stedet. Det er usikkert om de involverte vil anmelde hverandre.

**KRISTIANSAND: Beruset mann pågrepet

05.02:** En politipatrulje innbrakte en meget beruset mannsperson i 50-årene fra egsområdet. Mannen ble innlagt i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

08.00:** En blå VW Golf med kjennemerke DN39839 er meldt stjålet fra Kristiansand sentrum i tidsrommet mellom klokka 16.00 fredag og klokka 08.00 lørdag.

**GRIMSTAD: Butikkinnbrudd

09.20:** Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Innbrudd

11.00:** Det ble meldt om innbrudd fra hytte i Nævestadveien. Politiet gjennomfører åstedsundersøkelse på stedet.

**ARENDAL: Trafikkuhell

12.00:** Trafikkuhell med materiell skade ved avkjørsel til E 18 på Harebakken. Politiet rykket ut, det er ikke meldt om personskade eller trafikale utfordringer. Bilen kom bort i midtrabatten. Det opprettes ikke politianmeldelse etter hendelsen.

**LYNGDAL: Okser i hyttefelt

13.00:** Politiet fikk melding om to store okser som befant seg i hyttefeltet i Gitlevågen.

**KRISTIANSAND: Sykkelulykker

13.41:**

**GRIMSTAD: Innbrudd i bolig

19.18:** Det meldes om innbrudd i en bolig i Skjærgårdsveien i Grimstad.

KRISTIANSAND: To mistet lappen