**KRISTIANSAND: Mistenkelig lys

23.55:** Det blir observert mistenkelig lys fra en bolig på Lund. Eieren av boligen er bortreist. En patrulje har undersøkt området uten å finne noe galt.

**FLEKKEFJORD: Bil påkjørt

01.38:** En bilist som forlot bilen sin ved Flikka skytebane et par timer, kom tilbake og kunne se at noen har kjørt på bilen. Ønsker å anmelde dette.

**MARNARDAL: Innbruddsforsøk

02.04:** Noen har forsøkt å ta seg inn i helsesenteret i Marnardal. Det var ingen mistenkte inne da politiet kom til stedet, men et vindu er knust ved inngangsdøra. Trolig har tyvene blitt skremt og det er usikkert om de i det hele tatt kom seg inn.

**FROLAND: Innbrudd

03.04:** Det har vært innbrudd i en bolig i Froland. Beboer hadde vært borte noen dager og kom tilbake til at både tv, stereoanlegg, pc, og flere andre ting var borte. Boligen vil undersøkes av krimteknikere først mandag morgen.

**SØGNE: Innbrudd

03.39:** Politiet får melding om innbrudd hos en bedrift i Linnegrøvan. Det ser ut til at en person har kommet seg inn via en ulåst port. Det er usikkert om personen har fått med seg noe av verdi.

**ARENDAL: Innbrudd

04.03:** En gårdeier i Rossedalen melder om utløst alarm. Gårdeier og vaktselskap har konstatert med at det har vært uvedkommende inne i bygget, men usikkert om de har fått med seg noe.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.22:** Politiet rykker ut etter melding om innbruddsalarm som har gått hos en motorsykkelforhandler i Sødal. Patruljen på stedet har fastslått at personer har vært inne i bygget, med det er usikkert om noe er stjålet.

**MANDAL: Knust vindu

05.57:** Et vindu er knust ved Mandal videregående skole.

**LILLESAND: Kjørte av veien i Høvåg

07.11:** Les mer i egen sak.

**SØGNE: Innbrudd i brakke

07.21:** Noen har brutt seg inn i en brakke i Linnegrøvan. Det ser ikke ut til at noe er stjålet. Politiet undersøker saken videre.

**MANDAL: Påkjørt rådyr

07.24:** Et rådyr er påkjørt i Skjernøyveien. Viltnemnda er orientert.

**SØGNE: Tatt med narkotika

09.15:** En mann i 30-årene ble pågrepet på Tangvall med mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Stakk etter bulking

10.52:** Politiet fikk melding om at en bilist hadde kjørt på en parkert bil i Vesterveien, og deretter kjørt videre. Det ble mindre skader på førerdøren etter sammenstøtet. Politiet undersøker saken.

**KVINESDAL: Hunder skal ha skadet sauer

11.22:** Eieren av en saueflokk på Vatland varslet politiet om at to løse hunder jaget sauer. Flere sauer skal ha blitt skadet og en veterinær måtte tilkalles. Muligens må noen sauer avlives. En hund er fanget og politiet undersøker saken videre.

**ARENDAL: Kollisjon på Tromøybroa

11.27:** To biler kolliderte på Tromøybroa i retning Arendal. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra. Ingen personer ble skadet, men det oppsto kø. Bilene var ikke kjørbare og måtte hentes av bilbergingsbil. Klokka 12 var veien ryddet.

**KRISTIANSAND: MC-fører tatt med narko

12.20:** En 42 år gammel mannlig MC-fører ble stoppet og kontrollert av politiet i Kristiansand sentrum. Mannen hadde påsatt motorsykkelen falske kjennemerker og var også i besittelse av mindre mengder narkotika. Mannen blit anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjørte MC i påvirket tilstand

14.15:** En politipatrulje meldte at en motorsykkel med fører ikke ville stanse for kontroll i Steindalen i Vågsbygd. Føreren ble stanset i Holskogveien etter en kort forfølgelse. Føreren, en mann på 41 år, mistenkes for å ha kjørt motorsykkelen i påvirket tilstand. Mannen hadde ikke førerkort for å kjøre motorsykkelen. Mannen har avgitt blodprøve og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tap av kjennemerke

14.16** : Politiet fikk melding om tap av kjennemerke med registreringsnummer PP83134. **TVEDESTRAND: Boliginnbrudd

14.35:** Politiet ble varslet om et innbrudd og tyveri som er gjort fra en privatadresse på Holt i Tvedestrand i tidsrommet 31. mai til 2. juni. Det er foreløpig ingen oversikt over hva som er stjålet. Politiet vil gjennomføre sporsikring på adressen.

**FLEKKEFJORD: Båt gikk på grunn ved Hidra

15.11:** Les egen sak

**FLEKKEFJORD: Hund stakk av

15.41:** Politiet fikk melding om at en hund var savnet. Den hadde revet seg løs fra båndet. Klokka 16.04 fikk politiet melding om at de holdt på en hund ved Dyreklinikken i Havnegata 8. Hundeeier ble informert og vil hente hunden så snart som mulig.

**KRISTIANSAND: Voldsepisode i Kvadraturen

15.43:** Politiet fkk melding om at en mann skal ha utøvd vold mot en kvinne i Markens gate. Politiet kjørte til stedet og traff en mann på 54 år og en kvinne på 37 år fra Kristiansand. Mannen ble tatt med til arresten.

**LINDESNES: Gule lapper i postkasser

15.49:** Det er den siste tiden kommet opp gule lapper på postkasser i et område i Lindesnes. Noen av lappene er merket med "hus" og noen med "hytte". Politipatruljen vil sjekke området ekstra de neste nettene.

**KRISTIANSAND: Bilfører stakk av etter påkjørsel på Vesterveien

16.31:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Hunder stjålet fra kennel

17.06:** Politiet fikk melding om at to hunder var stjålet fra en kennel i Vågsbygd. Hundene forsvant mens eieren var ute et lite ærend.

**VENNESLA: Innbrudd

17.12:** Politiet dro ut og sjekket et innbrudd i en leilighet i Vennesla. Personen som ble utsatt for innbruddet har fått beskjed om å anmelde forholdet og lage en liste over stjålet gods.

**KRISTIANSAND: Oppdaget innbruddstyv

17.38:** En kvinne som hadde innbrudd for noen dager siden ringte politiet og sa at hun nå sto og så på innbruddstyven. Politiet kjørte til stedet og pågrep en 32 år gammen mann fra Kristiansand.

**SØGNE: Hund stakk av

18.13:** Politiet ble varslet om at hunden Diablo hadde stukket av. Hunden kom seg ut av burdet og løp avgårde. Diablo er en hannhund av typen drever.

**LINDESNES: Meldte fra om stjålet bil

18.25:** En person ringte politiet og sa at kameraten hans var blitt frastjålet bilen sin. Personen som varslet mente at bilen befant seg på et oppgitt sted. Politiet dro ut for å sjekke forholdet og fant at bilen ikke tilhører personen.

**KRISTIANSAND: Person tatt i båt

18.40:** Det befant seg en liten Aquakvik med 9,9 hk Yamaha like ved broa til Andøya. Undersøkelser rundt båten viser at den ikke var meldt stjålet. Personen som befant seg i båten kunne ikke gjøre rede for han han gjorde der og ble tatt med av politiet for videre undersøkelse.

**KRISTIANSAND: Syklist veltet

18.57:** AMK meldte at en syklist hadde veltet ved Gimle gård. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Politiet kjørte til stedet uten å finne den skadde personen.

**KRISTIANSAND: Truende oppførsel

19.02:** Politiet fikk melding om truende adferd i sentrum. Da politiet kom til stedet viste det seg at et kjærestepar hadde kranglet heftig.

**LYNGDAL: Valp savnet

19.51:** En boxser-valp ble meldt savnet fra Rom i Lyngdal.

**ARENDAL: Innbrudd i leilighet

19.51:** En leilighet ved et bo— og omsorgssenter på Nedenes skal være utsatt for innbrudd. Ifølge politiet kan gjerningsmannen være en kjenning.

**KVINESDAL: Mc-ulykke

20.19:**

**MANDAL: Tatt med narko

20.50:** To personer blir hanket inn av politiet, etter mistanke om bruk av amfetamin og hasj. En av personene har erkjent forholdet.

**KRISTIANSAND: — Kjører som en villmann

21.03:** Det meldes om at en bilist i en rød Ferrari kjører som en villmann i Vestre Strandgate.

**FROLAND: Brudd på besøksforbud

21.21:** En mann i 30-årene oppsøker et hus ulovlig. Mannen har besøksforbud. En politipatrulje pågriper mannen.

**ARENDAL: Truet med balltre

21.38:** En person truet to personer med et balltre. En 44-åring ble pågrepet av politiet etter trusselen.

**KRISTIANSAND: Spaserte i Haumyrheitunnelen

22.15:** Det meldes om en mann som spaserer rundt i Haumyrheitunnelen. En politipatrulje plukket opp en 49-åring fra stedet.

**MANDAL: Utløste voldsalarm

22.15:** Ei kvinne utløste voldsalarmen sin, da hun følte seg truet av ukjente personer. Politet rykket ut til stedet.

**GJERSTAD: - Gikk berserk

22.25:** En person skal ha gått berserk i hjemmet sitt, ifølge politiet. Den mistenkte hadde forlatt boligen da politiet ankom.