FLEKKERØY: I helga arrangeres "Øyas Årlige" på Flekkerøya for åttende gang. Den har vokst i omfang hvert år, og denne gangen er det totalt 33 utstillere fra Aust— og Vest Agder. Så godt som alle uttrykksformer innen kunst/brukskunst er representert. Nytt av året er at arrangørene har annonsert etter utstillere, og dermed fått med seg mange nye. Over halvparten av utstillerne er med for første gang.

— Det er en glede å dele kreativitet, både med andre som har interessen av å skape, og ikke minst med publikum. I år har vi så mange nye utstillere som kommer med helt nye uttrykksformer og impulser. Det blir kjempe spennende! sier Anita Teigen fra Flekkerøy kunst og kulturlag.

Et fast innslag hvert år er gjesteutstillerne fra barnehagene og barneskolen på Flekkerøy.

— I år vet vi at den ene av barnehagene har arbeidet med å lage kunst som er produsert av søppel. Den andre barnehagen har arbeidet med natur. Skolen pleier å stille med mange ulike arbeider de har jobbet med gjennom hele året, sier Teigen. Hun nevner også underholdningen som noe hun gleder seg veldig til.

— Den musikkgleden som Stemmebruget viser er utrolig! De er godt kjent fra diverse oppsetninger i byen og jeg håper mange vil benytte anledningen til å bli nærmere kjent med dem, sier Teigen.