kulia2.jpg Foto: Magnus Stedje Fossen
KOLLISJON: Denne Nissan-en og Mitsubishi-en frontkolliderte i bakken øst for Vennesla Transport. Foto: Magnus Stedje Fossen
IMG_2099.jpg Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om kollisjonen på Kuliaveien øst for Vennesla Transport klokken 15.08. — To biler har kollidert front mot front. Det er antakeligvis det glatte føret som må ta skylda, opplyser innsatsleder på stedet, Geir Tveit, til fvn.no.

Ingen personer skal ha blitt alvorlig skadet.

— Fem personer er blitt kjørt med ambulanse til sykehus/legevakt for en sjekk, sier Tveit.

Det var en 19 år gammel mann fra Songdalen og en 30 år gammel kvinne fra Vennesla som kjørte bilene.

Problemer på andre siden

Veien ble sperret i begge retninger ved ulykkesstedet. Det var også problemer på andre siden av Kulia, blant annet kjørte en bil i grøfta.

— Det var også litt kluss i bakkene mellom Aurebekk og riksvei 9. Men det var kun snakk om materielle skader, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Redningsmannskapene forhindret

Glatta gjorde det vanskelig for redningsmannskapene å komme frem.

— Det var ganske kaotisk der for en stund siden. Både ambulanse og kranbil hadde problemer med å komme frem, sier Solås klokken 16.50. - Kan du anbefale folk å kjøre Kuliaveien i ettermiddag?

— De som kjører der er jo som regel kjent. Men det er jo en kronglete vei. Hvis jeg ikke hadde måttet kjøre der, hadde jeg nok kjørt en annen vei, svarer Solås.

Han legger til at han ikke har opplysninger om at veien er stengt nå.