BIRKENES: — Slik vi har fått referert tilstanden hans, går det mye bedre med ham enn vi kunne frykte. En stund var det veldig usikkert hvordan det kom til å gå, sier lensmann Kjetil Nygård ved Lillesand og Birkenes lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

Den 19 år gamle sjåføren ble sendt til Oslo universitetssykehus med livstruende skader etter ulykken, som skjedde på riksvei 402 mellom Lillesand og Birkeland 14. juli. En 18 år gammel kvinne omkom da bilen med fire personer traff et tre. To personer kom fra ulykken med lettere skader. Bilen de fire satt i, ble delt i to i sammenstøtet.

19-åringen er nå overført til sykehuset i Arendal.— Det er litt usikkert hvor lenge han blir liggende på sykehuset. Vi ser for oss at vi kan få avhørt ham i løpet av noen uker. Såfremt han har noe å forklare, vil det bidra til å gi oss en oversikt over hva som har skjedd, sier Nygård.

Politiet venter fortsatt på svarene fra de tekniske undersøkelsene på ulykkesstedet. Men Nygård har tidligere slått fast at det må ha vært høy fart inne i bildet. Det var ingen vitner til selve ulykken.