ARENDAL: — Vi har en mulig voldtekt på området. Fornærmede er kjørt til sykehuset og tatt hånd om av voldtektsmottaket der, sier innsatsleder på Hove-området, Kurt Ulven, til Fædrelandsvennen.

Politiet fikk beskjed om den mulige voldtekten like før midnatt. Kvinnen skal være i begynnelsen av 20-åra. Foreløpig er ingen pågrepet eller mistenkt. Torsdag morgen er det fortsatt uklart hva som har skjedd.

Uklare omstendigheter

— Vi har ei jente som er innlagt på sykehus. Hun blir undersøkt der, og så snart hun er klar til å snakke med politiet, vil vi snakke med henne. Akkurat nå er det svært uklart hva som har skjedd, og om det har skjedd noe straffbart, sier Arne Sundvoll, politiførstebetjent ved felles kriminalenhet i Agder.

Krimteknikere har undersøkt stedet der den mulige voldtekten kan ha skjedd i natt.

— Jeg vil ikke gå nærmere inn på hva vi har funnet eller ikke funnet, sier Sundvoll.

Uprovosert vold

Natt til torsdag sa innsatsleder Kurt Ulven følgende til Fædrelandsvennen:

— Fornærmede har forklart at det dreier seg om flere menn, av utenlandsk opprinnelse. Vedkommende som fant henne har påvist stedet og det er nå sperret av. Krimteknikere er på vei for å gjøre sine undersøkelser der, sier Ulven, som forteller at det har vært en hektisk kveld og natt for politiet på Hove.

— Det er mange mennesker samlet på ett sted og mye alkohol. De siste timene har det også vært mange meldinger om uprovosert vold, flere enn jeg rekker å telle, sier Ulven.

I Agder-politiets logg er fire av voldsepisodene endt opp som politisaker. To skal ha blitt slått, en skal ha blitt skallet ned og ei jente (16) skal ha blitt sparket.