— Hvordan har du det akkurat nå?

— Jeg har det veldig bra! Det er deilig med ferie, for det har vært en utrolig hektisk periode. Det startet med at vi holdt vi to forestillinger på Kilden i begynnelsen av juni, med 500 danseelever på scenen, og til sammen 2400 mennesker i salen. Dagen etter startet prøvene på "Herli land" i Dyreparken, og jeg jobbet ti timers dager i to uker. Så begynte kveldsforestillingene, den siste var forrige fredag. Midt oppi alt dette har vi flyttet, fra Flekkerøy til Odderhei. Det har vært kaostilstander.

- Hvordan gikk det, med to små barn hjemme?

— Jeg har heldigvis en snill mann som har vært mye pappa i det siste, men det krever selvfølgelig en del planlegging og logistikk. Av og til må eldstemann på 4 år være med på jobb i Dyreparken, men det synes han bare er stas. At jeg jobber kveldstid er jo egentlig ikke noe verre enn for dem som jobber turnus, bare at jeg har fast arbeidstid.

- Hva gjør dere i ferien?

— I år har det hovedsakelig handlet om å komme på plass i nytt hus. Men vi har faktisk vært litt i dyreparken, selv om jeg er mye i parken på jobb også. I tillegg er vi ute i båt, og skal en tur til Danmark. Det er mye å planlegge til et nytt undervisningsår på Spinn, og i tillegg skal vi ansette et par nye dansepedagoger. Så jeg må nok jobbe litt i slutten av ferien.

- Hva er det beste med jobben på dansestudioet?

- Det er fantastisk å holde på med lidenskapen sin! Det er mye arbeid å drive for seg selv, men samtidig har vi en del frihet. Det beste er å undervise, og se at elevene er fornøyde. Jeg blir glad når jeg ser at min egen danseglede smitter over på ungene!

- Og hvordan er det å jobbe som prinsesse?

- Det var ekstra gøy i år, fordi nesten hele originalcastet var med. Jeg har vært prinsessa av Herli Land siden vi startet for 8 år siden, med noen pauser da jeg var gravid. Det har blitt flere rynker siden første gang jeg tok på meg den rosa prinsessekjolen!

- Er det noe du savner på Sørlandet?

- Jeg føler at byen har vokst veldig. Ting jeg savnet før, som flere butikker og bedre kulturtilbud, har blitt mye bedre. Men det som irriterer meg mest med Sørlandet er trafikken. Jeg blir skikkelig hissig når folk ikke skjønner at venstre felt er et forbikjøringsfelt!

- Mener du at sørlendinger er treige?

— Ja, kanskje litt. Men det er positivt også, for folk er så hyggelige! I Oslo er det mer stress, og ingen har tid til å slå av en prat. Her smiler og prater folk med hverandre.

- Du bruker Kilden mye, både på jobb og på fritida. Hva er din beste opplevelse der?

- Utenom forestillingen vi satte opp med Spinn, så må det være "Karius og Baktus". Det var en super barneforestilling som satte spor hos sønnen min.