KRISTIANSAND: — Dette er et fantastisk konsept. Det er helt topp, sier Jens Nilsen (62).

— Jeg liker veldig godt musikken, men det kan være litt høyt av og til, legger Evy Engelsen (68) til.

-FANTASTISK KONSEPT: Ekteparet Jens Nilsen (62) og Evy Engelsen (68) synes "Sommer på Torvet" er et fantastisk konsept. Foto: Torstein Øen

Ekteparet Nilsen og Engelsen tok torsdag kveld turen til Torvet i Kristiansand, for delta på arrangementet "Sommer på Torvet".Bandet Radiojam underholdt publikum.

Vrimlet på Torvet

Torvet var tettpakket med mennesker. De omkringliggende restaurantene står for uteserveringen på stedet. Tappekrana til Roger Sande, som jobber ved biffhuset Slakter Sørensen, hadde en kontinuerlig stråle, mens det ene ølglasset etter det andre ble fylt opp.

— Jeg tapper øl, serverer vin, kaffe og mineralvann, forteller han.

- 1700 mennesker

Han har ikke tall på hvor mange liter øl som går unna på en torsdagskveld på Torvet.

Ifølge Svein Mo, vekter i firmaet Vakthold as, var det ved 21-tiden nærmere 1700 mennesker inne på Torvet.

- De fleste normalt beruset

Vekteren forteller at han har vært til stede under de aller fleste "Sommer på Torvet"-arrangementene de seks årene konseptet har eksistert.

RADIOJAM: Vokalistene Stein Roger Sordal (til venstre) og Tom Hugo Hermansen underholdt sammen med resten av bandet Radiojam.

— Alle aldersgrupper og alle nasjonaliteter er innom arrangementet, som har 20-års grense, sier han.- Folk drikker. Det er naturlig når sommeren er i anmarsj. De aller fleste er normalt beruset, men det finnes selvsagt noen utskudd, fortsetter Mo.

— Hvis noen drikker for mye, så ber vi dem om å forlate området, understreker han.