HÆGEBOSTAD: To personer ble torsdag ettermiddag brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler på fylkesvei 42 mellom Byremo og Hægebostad.

— En kvinne i den ene bilen satt fastklemt og ble brakt med luftambulanse til sykehus i Kristiansand, opplyser operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt i politiets presselogg.

Ukjent skadeomfang

Også mannen som kjørte den andre bilen ble brakt til sykehus, han med ambulanse. Rune Jonassen ved Sørlandet sykehus opplyser ved 14-tiden fredag at en mann i 60-årene hadde moderate skader da han ble innlagt på sykehuset torsdag kveld.

Også kvinnen skal ha hatt moderate skader torsdag kveld, opplyser han.

Jonassen sier han ikke kan opplyse om hva slags skader de to har fått eller hvordan tilstanden deres er fredag.

— De to skadde gjennomgikk vanlig prosedyre med røntgen. Deretter ble de sendt til intensiven. Vi har ikke fått annen informasjon, og regner derfor med at de ikke blir kategorisert som alvorlig skadde, sier operasjonsleder Øystein Vellesen til Fædrelandsvennen fredag.

Fastklemt

Politiet ble varslet om ulykken klokken 16.23 torsdag.

Klokken 17.00 opplyste overbefalsvakt Jon Inge Aasen i Brannvesenet Sør til Fædrelandsvennen at den fastklemte var ute av bilen.

Brannvesenet rykket ut fra brannstasjonen i Eiken og med en bil fra Birkeland med verktøy som kunne frigjøre fastklemte.

Det er cirka seks-sju kilometer fra ulykkesstedet til stasjonen i Eiken.