LUND: Paret skal gifte seg i samme kirke hvor Larsen ble konfirmert,noe som hadde stor betydning for valg av sted. Begge to har sagt at de glederseg svært mye til den store dagen.

Mange gjester

Det lykkelige paret har invitert 160 gjester til bryllupet.Blant annet vil tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik være tilstede.Andre KrF-politikere som Dagrun Eriksen, Valgerd Svarstad Haugland og IngerLise Hansen vil man også kunne se på Moi denne dagen, ellers er bare familie ogvenner invitert.I bryllupet skal blant annet Elvira Nikolaisen og Ole Børudsynge. Kommunikasjonsrådgiver i KrFs stortingsgruppe, Gunnhild Sørås, sier atalt skal være klart til bryllupsdagen.

— Nå har Knut Arild akkurat vært i innspurten medarbeidet sitt på Stortinget, så det er vel ikke alt som er helt klart ennå, mendet skal det være til lørdag, sier hun.

Hemmelig bryllupsreise

Selve vielsen kommer til å være lukket for pressen, men mankan fritt filme og ta bilder når de kommer ut fra kirken som rette ektefolk åvære. Paret ønsker heller ikke å svare på intervjuer denne dagen.

Men hvor bryllupsreisen går er det bare paret selv som vet.