**ARENDAL: Bråk ved Pollen Bar

02.04:** Politiet fikk melding om bråk ved Pollen Bar. En patrulje rykket ut til stedet.

**ARENDAL: Bråk ved Arendal Taxi

02.11:** En patrulje måtte roe ned bråk utenfor Arendal Taxi.

**ARENDAL: Bråk ved Madam Reiersen

02.51:** Politiet fikk melding om en ansamling mennesker som lagde bråk ved Madam Reiersen. En patrulje sendte av sted en person, og tre personer ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

01.49:** Politiet fikk melding om personer som var inne i en bil ved Eigemyrveien. Klokka 05.30 ble en blå Audi A2 med kjennetegn JU 80391 meldt stjålet fra Eigevannskollen. Politiet setter de to hendelsene i sammenheng.

**KRISTIANSAND: Forsøk på ran

03.22:**

**BIRKELAND: Innbrudd på Folkehøgskolen Sørlandet

08.05:** Politiet fikk melding om innbrudd på Folkehøgskolen Sørlandet i Birkenes. En stein hadde blitt kastet gjennom et vindu.

**GRIMSTAD: Sykkelvelt

08.23:** AMK meldte fra om at en syklist hadde veltet ved Rønning Rør i J. M. Uglands vei. Syklisten kantret alene, og ble brakt til et lokalt legesenter med mindre skader.

**KRISTIANSAND: Naken mann på rulleskøyter

08.36:**

**VANSE: Innbrudd i bil

08.54:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil i Oreveien. Bilen ble også forsøkt stjålet, og politiet har mottatt anmeldelse.

**MANDAL: Mulig innbrudd

09.00:** Politiet fikk melding om at det muligens hadde vært innbrudd i et hus i Nordre Banegate. En nabo som skulle passe huset, oppdaget at et vindu, hoveddøren og garasjeporten var brutt opp.

**GRIMSTAD: Mann innbrakt i arresten

09.24:** Politiet fikk melding om en mann som drakk alkohol i Storgata. En 51 år gammel mann fra Grimstad ble innbrakt i arresten.

**VENNESLA: Tauet vekk bil

09.46:** Frikirken i Sentrumsveien meldte fra om en hensatt bil utenfor kirken. Bilen er ikke meldt stjålet, men hadde et punktert dekk. Bilen ble tauet vekk fra stedet.

**KVINESDAL: Kjørte uten førerkort

10.00** : Politiet observerte en mann som kjørte uten førerkort i Åsvegen. Politiet vet at den 52 år gamle mannen ikke har førerkort, og han blir anmeldt selv om han ikke ble stoppet på stedet.

**LINDESNES: Innbrudd i hytte

11.46:** Politiet fikk melding om et innbrudd i en hytte. Tyvene hadde knust vinduet i inngangsdøren og hadde blant annet fått med seg en radiosender. Hytteeieren vil anmelde forholdet.

**SØGNE: Grovt tyveri fra bil

11.46:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra en Honda CR-V utenfor Bilen Din i Linnegrøvan. Klokka 12 var politiet på vei til stedet.

**SØGNE: Tankbil kjørte i fjellet

Les hele saken her.**

GRIMSTAD: Innbrudd på gård

13.28: Like utenfor Grimstad skal det ha vært innbrudd på en gård. Døren inn til låven ble slått inn og er ødelagt. En firehesters Yamaha påhengsmotor er rapportert stjålet.

KRISTIANSAND: Alkoholpåvirket sjåfø

13.27: På Østre ringvei i Kristiansand stoppet politipatruljen en bilist som blåste rødt på alkometer. Sjåføren ble tatt med til legevakten for blodprøvefor å avgjøre om han hadde over 0,2 i promille. Mannen var en 59 år gammel vendøl.

**KRISTIANSAND: Døde etter dumperulykke

Les hele saken her.**

**EVJE OG HORNES: Bilhenger stjålet

14.49:** Otra idretslag på Evje meldte fra om at klubbens biltilhenger av merket Tysse og registreringsnummer LF3086 har blitt stjålet. Hengeren har forsvunnet i løpet av de siste fire døgenen.

SØGNE: Innbrudd i frisørsalong

16.01: En frisørsaling i Hølleveien rapporterte om et innstigningstyveri. Det skal være stjålet en mindre flatskjerm, samt et kontantbeløp og en rekke hårprodukter. Politiet har vært på stedet og tatt opp forklaring.

ARENDAL: Ungdom satte fyr på container 18.12: Utenfor Spikkelia i Arendal satte en ungdomsgjeng fyr på en godscontainer. De har fått tilsnakk av politiet og vil bli anmeldt for sivil ulydighet og uforsvarlig opptreden.

**GJERSTAD: Mann tatt i 146 km/t

18.17:** Utrykkningspolitiet medlte inn rapport fra Brokelandheia i Gjerstad om at de hadde gjort en gjennomsnittsmåling av en 61 år gammel mann i 146 km/t. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

KRISTIANSAND: Mann til drukkenskapsarresten

18.31 En sterkt overberuset mann måtte legges i håndgjern av vakter på torget. Den 52 år gamle mannen fra Oslo ble hentet av politiet og satt i drukkenskapsarresten. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

GRIMSTAD: Kniv på offentlig sted

20.41 En mann på 22 år fra kristiansand blir stanset av politipatruljen på Feviktoppen. Forholdet fører til andmeldelse for besittelse av ulovlige tabeletter og kniv på offentlig sted.

GRIMSTAD: Mann tatt i 140 km/t

20.50: Utrykkningspolitiet meldte inn om en måling på E18 utenfor Grimstad på 140 km/t. Førerkortet til den 20 år gamle mannen fra Østfold ble beslaglagt på stedet.

**SØGNE: Dagens oppklaring

21.40:** En mann fra Søgne varslet politiet og sa at noen har tuklet med skiltet på tilhengeren hans. Skiltet ser ut til å være byttet ut. Vedkommende fikk like etter telefon fra Spagereid ved Lindesnes, hvor noen mente å ha funnet hengeren hans med et sett med hagemøbler i. Det viste seg å være søgnemannens registreringsskilt, men en annens henger og møbler. Hengeren i Søgne og skiltet som ble funnet i Spangereid viste seg etterhvert å tilhøre en kristiansander som søgnemannen kjenner, og møblene å tilhøre denne kristiansanderens nabo. Kristiansanderen og søgnemannen dro derfor sammen til Spangereid for å oppklare forholdet. Der bistod politiet med hjelp og får levert eiendelene tilbake til deres rettmessige eier.

KRISTIANSAND: Mann slo kvinne

22.37: Politiet fikk inn melding fra en vakt på Sommer på torvet om at en mann hadde slått en kvinne. Politipatruljen dro til stedet og pågrep mannen, som er en 20 år gammel kristiansander. Han sitter nå i varetekt.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

23.04:** En mann ble innbrakt fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse på torget. Han ble satt i arresten.