TVEDESTRAND: 110 km/t i 70-sonen

Les saken her.

**KRISTIANSAND: Knuffing og slag

00.28:** Politiet fikk melding om en hissig person på en adresse i Kristin Flagstadsvei i Vågsbygd. Etter knuffing mellom noen ungdommer har to personer blitt slått. Fornærmede er en 16 år gammel kvinne og en 18 år gammel mann. De mistenkte, to 17-åringer fra Flekkerøy og Vågsbygd, vil bli anmeldt for forholdet på mandag.

**ARENDAL: Skadeverk på bil

00.43:** En 30 år gammel mann fra Arendal ble stanset av vitner etter å ha sparket inn et vindu på en bil. Mannen stakk av før politiet kom, men ble funnet og gjenkjent av vitnene. 30-åringen ble brakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.00:** En 24 år gammel mann fra Kristiansand havnet i klammeri med noen personer på utestedet Harveys, og politiet ble tilkalt. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**MANDAL: Urinering offentlig sted

01:00:** En 21 år gammel mann fra Konsmo ble anmeldt for urinering på offentlig sted, og bortvist fra stedet.

**MANDAL: Uprovosert vold

01.39:** Politiet fikk melding fra Mones i Mandal om en mann som uprovosert hadde slått til en person ved en bensinpumpe. Fornærmede skulle fylle bensin da en 21 år gammel mann fra Konsmo kom bort og slo til fornærmede med knyttet neve i ansiktet. Da fornærmede satte seg inn i bilen for å kjøre, prøvde mistenkte å rive opp døren. Politiet kom raskt til stedet og pågrep mannen. Det viste seg at det var den samme mannen som ble tatt for urinering på offentlig sted klokka 01. 21-åringen ble brakt til arresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

Politiet fikk melding om en rabiat mann på utestedet Kick i Dronningens gate. Politiet kom til stedet og pågrep en 32 år gammel mann fra Litauen. Mannen er bosatt i Lillesand og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

GRIMSTAD: Blodig mann i taxikø 02.17: Politiet pågrep en blodig person som laget kvalm i taxikøen i Grimstad. Mistenkte er en 23 år gammel mann fra Grimstad, og på vei til arresten i Arendal truet han politiet. Det viste seg også at 23-åringen uprovosert hadde slått til en person på utestedet Skyline i Grimstad.

**GRIMSTAD: Legemsbeskadigelse

02.28:** En patrulje kom over en mann som uprovosert hadde blitt angrepet av tre gjerningspersoner. Fornærmede er 18 år gammel og ble kjørt til akutten med ansiktsskader. Fornærmede har blitt slått og sparket i ansikt og rygg, og situajsonen betegnes som alvorlig. Gjerningsmennene er foreløpig ukjent, og saken vil bli etterforsket utover dagen.

GRIMSTAD: Væpnet oppdrag

Les saken her.

**MANDAL: Stjålet hjullaster

11.20:** Politiet fikk melding om en stjålet hjullaster i Mandal. Hjullasteren har kjørt gjennom et gjerde og ut på Kleven. På veien tok den med seg en veranda, samt kommet borti en bil som sto parkert på veien. Politiet vet ikke hvem som har tatt hjullasteren og er på utikk etter en stor gul hjullaster, som er merket med logoen NEG på siden.

ARENDAL: Innbrudd i hus

14.38: Politiet fikk melding fra en nabo om at det hadde vært innbrudd i et hus i Dalenveien på Saltrød. Det ble meldt om et knust vindu i en verandadør. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse, og foreløpig er det umulig å si om noe er stjålet ettersom huseier er på ferie.

LYNGDAL: Trafikkontroll

13.30-14.00: På E39 ved Ramslia ble det i dag foretatt trafikkontroll av politiet og Statens vegvesen på E39. Tolv kjøretøy ble kontrollert, og et muntlig og et skriftlig pålegg ble utstedt.

TVEDESTRAND: Båtuhell

17.30: Politiet fikk melding om en skjærgårdsjeep som hadde sneiet borti en 11-12-fots båt som to 16 år gamle jenter satt i. Dette skjedde i Tvedestrandsfjorden ved Kilsund. Skjærgårdsjeepen fortsatte ferden uten å stoppe, og mennene om bord skal ha ledd av situasjonen. Ingen av jentene ble skadet. Politiet har fått en god beskrivelse av jeepen, påhengsmotoren og personene i båten. Politibåten i Risør er varlset og er på utkikk.