HOVDEN: — Jeg taper heller penger enn at det skal gå liv tapt. Hvis jeg kan hjelpe ved å stenge tidligere gjør jeg det. Men jeg er klar over at jeg nå skyver problemene ut på gata, sier innehaver, Rhett Karl Tønnesen til Agderposten.

Etter nok et masseslagsmål i helgen, har han fått nok. Natt til søndag smalt det igjen. Politiet ble tilkalt klokken 02.37, men innehaveren fikk beskjed om at patruljen var på Evje og ble bedt om å ringe tilbake om situasjonen utartet seg. Det gjorde den, og samtidig ble en 16-åring meldt savnet som en konsekvens av masseslagsmålet. Nå mener Tønnesen mye kunne vært unngått om politiet hadde vært på pletten tidligere.

Kritiserer politiet

Fra før har han skjerpet inn åpningstidene på XO. Stedet har i en periode stengt klokken 01.00. Nå vurderer innehaveren det som nødvendig å gjøre det samme med Club Edge. Han ønsker ikke å ha liv på samvittigheten, og velger heller å tape penger på å stenge tidligere. Tønnesen stiller seg sterkt kritisk til politiets håndtering av situasjonen på utestedene.

-Jeg spør meg om det må gå liv tapt før politiet tar Hovden alvorlig? Vi er et av Sør-Norges største skisteder, men det finnes ikke en tjenestemann i mange mils omkrets, sier pubeieren til Agderposten.