GRIMSTAD: Såpetyveri

23.32: Betjeningen ved Lilleborgs lager på Bergmoen i Grimstad oppdaget at en del såpe var blitt stjålet fra lageret. Politiet ble varslet og har vært på stedet for å sikre spor. Det er så langt ikke kjent hvor store verdier det er stjålet såpe for.

TVEDESTRAND: Stakk fra politiet

01.27: En politipatrulje stoppet en bil, hvor fører fikk inndratt førerkort på grunn høyt antall prikker. Det er uvisst om vedkommende er kjent med at han hadde åtte prikker, men ble stoppet på grunn av regelverket. Den 57 år gamle mannen fra Grimstad ble nektet videre kjøring og førerkortet ble inndratt i seks måneder. Da patruljen snudde ryggen til, kjørte mannen fra stedet i sin egen bil. Mannen kjørte så til Froland og Grimstad. Politiet la seg på hjul og fikk omsider stoppet mannen. Han er nå anmeldt for å kjøre bil uten gyldig førerkort.

SØGNE: Bilrute knust

01.30: Politiet fikk melding om at en gutt holdt på å knuse en siderute på en bil ved undergangen til Hummeren. — Mye tyder på at denne bilen er stjålet, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

FLEKKEFJORD: Biltyveri

02.38: En person stjal og kolliderte i natt en bil i Flekkefjord. Bilen krasjet inn i betongdelen av en bro, og dermed stoppet kjøreturen i den stjålede bilen. Politiet har sikret blod og hår som teknisk materiale på stedet. Den 17 år gamle mannlige sjåføren som førte bilen ble brakt til legevakt og blodprøve ble tatt. Han ble senere sluppet på frifot.

STUDEVANN: Trafikkulykke på E18

05.36: Politiet fikk melding om trafikkulykke ved fotoboksen på Studevann, like ved fylkesgrensen mellom Vest-Agder og Aust-Agder. En person ringte politiet og fortalte at han var skyld i ulykken, og at han dessuten hadde tyvlånt bilen og var beruset. Ifølge operasjonsleder Arnesen har mannen fortalt at han kjørte inn i bilen bakfra og at denne havnet på taket. Det skal ikke være snakk om personskade.