KRISTIANSAND: Uten førerkort

2321: En politipatrulje på E 18 ved Dyreparken stopper en bil, der det viser seg at en anmeldt 46 åring fra Kristiansand ikke har gyldig førerkort. Han blir anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Truet med kniv

2231: De ansatte på en barnevernsinstitusjon ringer politiet og melder at en 17-åring fra Kristiansand truer med en kniv. Gutten er blitt sperret inne på et rom, men han har fortsatt kniven. Politiet ankommer og pågriper rebellen, som vil bli anmeldt av institusjonen.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

0247: En mistenkelig bil observeres i området ved hotell Norge. Politiet stopper den og pågriper to kjenninger. Disse er i besittelse av narkotika, og blir innbrakt til arresten for besittelse. Dette dreier seg om en kvinne på 37 år fra Kristiansand og mann på 33 år fra samme by.

KRISTIANSAND: Slåss ved fontenen

0247: Slåssing, hyl og skrik mellom fire-fem personer ved fontenen på Torvet utløser utrykning fra politiet. Situasjonen blir brakt under kontroll og en 23-åring fra Kristiansand blir brakt inn til arresten. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Kvinne for full

0315: Fortvilede ansatte ved restaurant Harveys ringer politiet fordi en ung kvinne er totalt ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun er fryktelig full, kan ikke gjøre rede for seg og politiet bestemmer seg for å ta vare på henne. Kvinnen, som er 21 år gammel og fra Kristiansand, overnattet i arresten.

FLEKKEFJORD: Kjørte utfor og spratt inn igjen

0424: På E 39 ved avkjørselen til Sira er veien sperret av en personbil. Flere vogntog blir hindret i sin videre ferd, og politiet rykker ut. Det viser seg at en personbil har kjørt utfor veien, truffet en fjellknaus og bil har blitt slengt inn på veien igjen. Utrolig nok ble ikke sjåføren skadet, og han kontaktet både politi og redningstjeneste. Derfor tok det bare en halv time før veien var ryddet og den kraftig ødelagte bilen var fjernet fra veien. Men da politiet kom til stede, var også sjåføren forsvunnet uten å melde fra hvor han hadde gått. I løpet av natten er han heller ikke dukket opp, hvilket kan tyde på at han ikke ønsker nærkontakt med politiet etter trafikkuhellet. Politiet har imidlertid mistanke om hvem som kan ha vært sjåfør, og vil forsøke å få tak i ham i løpet av tirsdagen.

KRISTIANSAND: Uten førerkort — med brostein

0506: På Ålefjærveien blir to personer i en bil stoppet av en politipatrulje. Det viser seg at en 46 år gammel mann fra Kristiansand er sjåfør av bilen, uten å ha gyldig førerkort. Men i bilen finner politiet store mengder brostein, som hverken sjåføren eller hans 39 år gamle kvinnelige passasjer kan redegjøre troverdig for. Derfor blir de innbrakt mistenkt for tyveri av borstein.