AGDER: Politiet på Agder har ordnet opp i en rekke problemer knyttet til rus natt til søndag. Her kan du selv se hva politiet har jobbet med.

**Kristiansand: Ville kjøre i fylla

00.10** får politiet en bekymringsmelding. Vitnet forteller at en ung kvinne ønsker å kjøre en bil, til tross for at hun er sterkt beruset. Den 21 år gamle kvinnen vil kjøre fra en adresse i Skippergata. En politipatrulje tar derimot hånd om kvinnen og hennes bilnøkkel, og bilkjøringen blir avverget. Kvinnen anses som så full at hun ikke kan ta vare på seg selv, og får sove ut rusen i drukenskapsarresten.

**Lindesnes: Promillekjøring

00.32** stanses en bilfører, som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen, en 25-åring fra Sør-Audnedal blir tatt med for blodprøve.

**Mandal: Vold

00.36** meldes det om at en 17 år gammel gutt er slått ned i sentrum av byen. 17-åringen må til legevakt for sjekk. Politiet har navnet på gjerningspersonen, og fornærmede har varslet at anmeldelse kommer.

**Kristiansand: Slåssing 1

01.12** meldes det om slåssing i Skippergata. To gjenger blir av politiet sendt hver sin veg. Saken anses som ordnet på stedet.

**Kristiansand: Slåssing 2

01.17** kommer natteravner over slåssing ved storkiosken 7-Eleven i Markens gate, og kontakter politiet. Episoden anses som ordnet på stedet.

**Kristiansand: Biltyveri

01.31** ringer en bileier politiet. Vedkommende forteller at hans røde Toyota HiLux er stjålet fra Havnegata.

**Kristiansand: Slåssing 3

01.43** får politiet vite at det foregår slåssing i området mellom rutebilstasjonen og Color Lines bygg på ferjeterminalen. Flere personer er innblandet, og én mann er spesielt aktiv. 19-åringen blir satt i arrest, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**Kristiansand: Slåssing 4

01.49** meldes det om slåssing ved Hotel Ernst. Én person skiller seg ut, blant annet fordi han sparker en annen person. Den 23 år gamle Søgne-mannen settes i arrest, og anmeldes for ordensforstyrrelse.

**Kristiansand: Innbrudd

02.08** ringer en huseier i Baldersgate på Lund,og forteller at det har vært innbrudd i huset. En verandadør et brutt opp, og en mobiltelefon og en bærbar pc er blant det som er stjålet.

**Lyngdal: Brann

02.20** kommer det beskjed om en brann i et bolighus på Austad. Huset påføres mindre brannskader, men en god del røykskader. Det er mistanke om at et stearinlys har forårsaket brannen.

— Personen som varslet oss, fikk vekket de som var i huset, og alle kom seg ut, sier brannvaktoperatør ved brannvakta i Arendal, Espen Gåserud til fvn.no.

**Mandal: Ruteknusing

02.28** meldes det om ruteknusing i Store Elvegate. En 25-åring fra Mandal pågripes.

**Kristiansand: Kjører i grøfta

02.35** får politiet vite at en rød Toyota HiLux er blitt kjørt i grøfta langs Ålefjærveien, mellom Jærnesheia og Kvernhusheia. Bilen er den samme som ble meldt stjålet fra Kvadraturen klokka 01.31. Politiet pågriper to menn, mistenkt for biltyveri. Sjåføren mistenkes også for promillekjøring. De to mennene er en 32 år gammel mann fra Nodeland, og en 26-åring fra Kristiansand. Bilen blir påført en del skader i utforkjøringen, og hentes av Falck.

**Kristiansand: Slåssing 5

02.44** meldes det om slåssing utenfor Hotel Ernst. To menn blir arrestert. De to er henholdsvis 31 og 35 år gamle, og begge er bosatt i Kristiansand.

**Kristiansand: Slåssing 6

02.51** ramler to slåsskjemper gjennom ei rute i et bygg i Kvadraturen. En 24-åring fra Kristiansand og en 23-åring fra Søgne settes i arrest.

**Mandal: Promillekjøring

02.54** stanses en sjåfør i Konkoigata, mistenkt for promillekjøring. Det tas blodprøve av den 21 år gamle kvinnen fra Mandal.

**Grimstad: Slåssing 7

02.50** kommer det melding om slåssing utenfor en thai-restaurant. En person, en 23-åring bosatt i Arendal setter seg kraftig til motverge mot politiet, og settes i arresten.

**Lillesand: Sniker seg rundt i hage

04.31** får en beboer i Kroksteinåsen en guffen opplevelse. Fire ungdommer sniker seg rundt i naboens hage, ikledd hetter og hansker. Ungdommene forsvinner når de blir oppdaget av beboeren. Politiet mener de fire var ute på revestreker, og vil ha tips fra publikum. Personene kjører avsted i en mindre, vinrød bil.

**Kristiansand: Steinkasting

10.40** meldes det fra en 50 år gammel beboer i Grågåsveien at noe har kastet en stein gjennom inngangsdøra, og dermed knust et vindu.

**Kristiansand: Tyveri

11.09** ringer Joker Tinnheia og gir beskjed om at det har vært uvedkomne i butikken. Tyver har låst seg inn med nøkkel. Politiet har tatt tre mindreårige gutter som har innrømmet tyveriene. Det savnede pengebeløpet er funnet i et skogsområde i nærheten.

**Kristiansand: Branntilløp

11.29** meldes det om brann i en tørketrommel i et bolighus i Suldalen. Les mer i egen sak.

**Gautestad: Grovt tyveri

14.15** får politiet beskjed om at noen har brutt seg inn i ei hytte. Ei dør er brutt opp, og en firehjuling, verktøy og klær er blant det som er savnet etter innbruddet.