LYNGDAL: Kjørte utfor veien med promille

**RISØR: Fremmed mann satt i bil

00.40** En kvinne kontaktet politiet da hun oppdaget at en fremmed mann satt i hennes bil på gårdsplassen. Mannen stakk avgårde iført slips, dressbukse og hvit skjorte, mens dressjakken ble liggende igjen i bilen. I dressjakken fant politiet navnet på eieren, men har foreløpig ikke klart å komme i kontakt med ham.

**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

01.02** En 27 år gammel kvinne er mistenkt for to tilfeller av promillekjøring, etter at hun ble pågrepet i en bil. Politiet ble tipset da kvinnen satte seg inn i bilen etter å ha drukket brennevin, og pågrep henne ti minutter senere. De fikk også opplysninger om at hun hadde kjørt i fjellveggen med en annen bil tidligere på kvelden. Kvinnen måtte avlegge blodprøve, og ble satt i arresten ved Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Stjal på fest

01.42** Politiet fikk melding om at en bærbar pc og en Playstation var stjålet fra en bolig på Hånestangen, hvor det i løpet av kvelden hadde vært fest. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Våknet av tyv i boligen

02.03** En huseier på Hånestangen våknet av at det stod en tyv i stua hans. Politiet ble tilkalt, men før de nådde fram hadde tyven stukket fra stedet. Flere bankkort og en bilnøkkel ble stjålet. Foreløpig har ikke politiet noen mistenkte. Utenfor boligen var det imidlertid en 16-åring som blandet seg inn i politiets arbeid. Han nektet å oppgi personalia, og ble satt i fyllearresten. Det er ikke mistanke om at han hadde noe med innbruddet å gjøre.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved Havana

02.17** En 22 år gammel mann ble slått ned utenfor utestedet Havana Etcetera i Vestre Strandgate. Mannen fikk ødelagt en tann. Politiet har ingen opplysninger om gjerningspersonen. Det er uklart om forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slo bakhodet i asfalten

02.36** En 19 år gammel mann fra Kristiansand ble funnet av en politipatrulje i Rådhusgata etter en voldsepisode. Mannen var blitt slått ned, og slo bakhodet i asfalten da han falt. Han ble brakt til sykehus med ambulanse for kontroll. Gjerningsmannen skal ha vært mellom 20 og 25 år, men politiet kjenner så langt ikke identiteten til vedkommende.

**SØGNE: Stjal bil

04.48** Tyver tok seg inn i en bolig i Eikestølveien, hvor de stjal en mobiltelefon, en veske og bilnøkler. Deretter ble en grønnblå Opel Astra stjålet. Bilen stod parkert utenfor boligen, og har registreringsnummer PN 93594. SØGNE: Julegrana sagd ned med motorsag

**SONGDALEN: Innbrudd i bolig under oppføring

09.18** En huseier meldte fra om at det hadde vært innbrudd i boligen hans som er under oppføring på Finsland. Tyvene ødela en plastpresenning for å komme seg inn, og stjal en spikerpistol og diverse verktøy. Tyveriet vil bli etterforsket videre.

MARNARDAL: Kjørte utfor veien med sommerdekk

**KVINESDAL: Stjal sekshjuling

10.00** En Polaris sekshjuling med registreringsnummer PZ 9880 ble meldt stjålet fra Gusedalen. Tyvene skal ha kommet til stedet med bil og tilhenger for å ta med seg sekshjulingen, som ikke var kjørbar.