**ARENDAL: Vold

01.41** kommer en patrulje over en mann som forteller at han er slått av en annen mann, like utenfor Fisherman's Pub. Fornærmede, en 20 år gammel arendalitt, mener han vet hvem gjerningspersonen er, og vurderer en anmeldelse av volden.

**KRISTIANSAND: Ulovlig kjøring

02.02** stoppes en bil i Marviksveien på Lund. Bilfører mistenkes for å være alkoholpåvirket, og utåndingsprøve viser 0,6 i promille. Førerkortet til den 35 år gamle kristiansandsmannen blir beslaglagt.

**ARENDAL: Vold

02.30** blir en person utsatt for et angrep fra en annen person, like ved Shell på Myrene. Hendelsesforløpet er noe difust, men den fornærmede mener å kjenne gjerningspersonen og vurderer nå anmeldelse av det som skjedde.

**KRISTIANSAND: Vold

02.32** blir en dørvakt ved et utested i Dronningens gate slått i ansiktet av en utagerende 30-åring fra Kristiansand. Gjerningsmannen anmeldes av politiet både for legemsfornærmelse og ordensforstyrrelse. Han kan trolig også vente seg en anmeldelse fra dørvakta.

**KRISTIANSAND: Vold

02.39** kommer det melding om at én er slått av to personer. Når politipatruljen kommer til åstedet — Vestre Strandgate utenfor utestedet Leopold - viser det seg at fire fornærmede mener seg slått av en og samme person. De hevder å ha navnet på gjerningspersonen, men mistenkte har stukket fra stedet når politiet ankommer.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

16.15:** Politiet fikk melding om boliginnbrudd i Hellemyråsen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Beruset person

16.33:** På anmodning fjernet politiet en beruset person fra Rutebilstasjonen i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Beruset person

16.42:** Politiet ble anmodet om å fjerne en mann fra Joker-butikken på Fevik. Mannen troppet opp for å kjøpe øl, men var synlig beruset og fikk dermed ikke lov til å kjøpe alkoholdig drikke. Han ville ikke forlate forretningen og derfor måtte politiet bistå.

**MANDAL: Innbrudd

17.05:** Politiet fikk melding om innbrudd i et hus i Daleveien i Mandal. Les mer i egen sak.

**RISØR: Høy musikk

18.23:** Politiet måtte bistå med å få dempet høy musikk i Buvikbakken i Risør. Problemet skal ha vært gjentakende.