KRISTIANSAND: — Ifølge brannvesenet kunne det se ut som om oljen kom fra en bekk. Det har også vært tilfeller av det samme tidligere, opplyser operasjonsleder i Agder, Asbjørn Enoksen, til fvn.no.

Det var klokken 13.39 at meldingen kom inn til politiet.

Fvn.no har vært i kontakt med brannvesenet i Kristiansand som opplyser at det er lagt ut en liten lenser for å samle opp noe av oljen. Det skal dreie seg om små mengder.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

11.52** I løpet av natta har tyver tatt seg inn i en bil som sto parkert i Hollendergata på Grim i Kristiansand. Det er ifølge politiet stjålet omkring 1000 kroner.

**BIRKENES: Satte fyr på søppeldunk

12.15** Ansatte ved et byggsenter i Birkenes oppdaget lørdag morgen at pøbler hadde satt fyr på en søppeldunk utenfor senteret. Det kom fortsatt røyk fra dunken da de ansatte kom på jobb. Ingen andre gjenstander er skadet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil II

13.25** Tyver har i løpet av ei treningsøkt forsøkt å tjuvstarte en parkert bil utenfor Spicheren treningssenter på Gimlemoen i Kristiansand. Det var en kvinnelig treningsentusiast som varslet om innbruddsforsøket i bilen sin. Ifølge kvinnen er tenningslåsen på bilen ødelagt.

**MANDAL: Frastjålet moped

20.21** Politiet får telefon fra en oppgitt mopedeier på Ime i Mandal som sier han er frastjålet sin helt nye Rieju. Mopeden har registreringsnummer RC 6006. Tips kan gis til politiet.