KRISTIANSAND: Det var 24. juli i år at mannen (25) våknet og oppdaget at samboeren var borte fra parets felles leilighet. Den domfelte mannen ringte samboeren og fant ut at hun var hos bekjente, hvor hun skal ha tatt en sprøyte med amfetamin.

Begge to skal tidligere ha brukt narkotika. 25-åringen reagerte kraftig og gikk rundt i leiligheten samtidig som han kastet og ødela ting i leiligheten, blant annet et glassbord i stua.

25-åringen krevde at samboeren skulle komme hjem i løpet av ti minutter, men hun nektet. Han skal da ha truet med å riste deres felles datter på ni måneder, som lå i et rom i parets leilighet. I retten forklarte mannen at han var høyrøstet og frustrert da han framsatte trusselen.

Samboerskapet tok slutt etter hendelsen og 25-åringen forlot leiligheten med sine eiendeler. Barnevernet ble dessuten også koblet inn i saken og har nå tatt omsorgen for parets to barn.

Straffen ble dømt til å gjennomføre 30 timers samfunnsstraff i løpet av 90 dager. Han må dessuten betale 2500 kroner i saksomkostninger.