AGDER: Her følger et innblikk i politiets arbeid på Agder natt til torsdag.

FLEKKEFJORD: Ulovlig kjøring

00.14 blir en bilist stoppet på Gyland uten førerkort, og med en bil som er påsatt falske kjennetegn. Vedkommende blir anmeldt.

**ARENDAL: Kjipe gjester

01.52** melder Thon Hotell om tre personer som hotellet ikke ønsker å ha som gjester. Politiet fjerner de tre fra stedet.

**GRIMSTAD: Høy musikk

02.16** orker ikke søvnløse naboer høre mer på den høye musikken fra festen som pågår et sted i Storgata, og varsler politiet. Musikken er derimot allerede slått av idet patruljen ankommer.

**KRISTIANSAND: Uønsket kunde

02.31** meldes det fra storkiosken 7-Eleven i Markensgate om en kunde som man ønsker fjernet. Da politiet ankommer stedet har betjeningen derimot fått jaget bort vedkommende selv.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.54** stopper en patrulje en person som man mistenker for fyllekjøring på Blødekjær. Mannen pågripes og man foretar nødvendig prøvetaking.

**MANDAL: Bilinnbrudd

07.24** melder en bileier om tyveri fra — og innbrudd i - bilen som vedkommende har stående parkert i Orelunden. En dvd-spiller er stjålet.

Grimstad: Kontroll

I tidsrommet 07.45-08.45 avholdt UP en kontroll ved Holvika skole. To personer ble ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt for fort i 40-sonen på stedet. Høyeste hastighet ble målt til 54 kilometer i timen. I samme tidsrom ble det avholdt en tilsvarende kontroll ved Landvik skole, men har var det ingen overtredelser.