**LYNGDAL: Trafikkuhell

07.27:** To biler kolliderte front mot front ved Skområk, men det ble ikke noen stor skade. Begge to ble lettere skadet og sendt til legevakten i Flekkefjord. Ulykken skyldtes nok at den ene bilen kom over midtstripa i en sving. De som var involvert er kvinne (22) fra Lyngdal og en mann (21) fra Lyngdal, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**FARSUND: Fant herreløs båt

07.47:** Båt funnet drivende ved Østre Steinfloa.

**KRISTIANSAND: Ruset bilfører

09.18:** En politipatrulje kom over en mannlig bilfører (40) i Ålefjærveien. Mannen ble tatt med inn for å ta utvidet prøve og mannens førerkort ble beslaglagt.

**BYGLANDSFJORD: Innbrudd

09.53:** I løpet av natta er det begått tyveri fra hus hvor blant annet er blitt stjålet medisiner. Gjerningspersonene kom inn ved å åpne verandadør og politiet i Bygland har vært på stedet for å gjennomføre åstedsundersøkelser. Saken etterforskes av politiet i Bygland.

**HELLE: Kjennemerker stjålet

10.15:** Politiet fikk melding om tyveri av to kjennemerker (PC84771) fra Helle på Ryene ved Grimstad.

**MANDAL: Stjal effekter

11.35:** Politiet rykket ut til Furulunden til en leir med ungdommer. Leiren hadde fått besøk av en person som har stjålet en del personlige effekter. Ingen er foreløpig pågrepet eller mistenkt for tyveriene.

**FINSLAND: Tyveri

11.40:** I løpet av 23. eller 24. juli har ubudne gjester i en garasje. En gressklipper verdt rundt 20.000 kroner ble stjålet.

**HISØY: Mistenkt for rus

12.12:** Politiet i Arendal fikk melding om en bil som vinglet kraftig. Politiet rykket ut til Hisøy og stoppet en kvinne (63) som ble mistenkt for å kjøre i ruset tilstand. Hun ble tatt med inn til for å ta blodprøve.

**LILLESAND: Fylte tanken og stakk

12.40:** En polsk bil fylte tanken på en bensinstasjon og stakk deretter av.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell

13.06:** En mopedist fikk nesten ubetydelige skader etter at han kom over i feil kjørebane og kolliderte med en bil.

**MANDAL: Tilhengertyveri

13.24:** En tilhenger, med kjennemerke PC3219, er stjålet fra Doneheia i løpet av natta.