**LYNGDAL: Tatt for råkjøring

00.20** En 18 år gammel kvinne fra Farsund blir stoppet av en patrulje. Hun er målt i 94 km/t i 60-sonen, og blit fratatt førerkortet på stedet.

FLEKKERØY: Mer rakettbråk

**KRISTIANSAND: Slåss ved Parko

00.30** Politiet får melding om en slåsskamp mellom fire-fem menn utenfor Parko-huset i Strandgata. — Vi sender ned en patrulje, og da de kommer frem er det rolig på stedet. De har imidlertid snakket med folk som forteller at en gjeng med gutter har rugget på en parkert bil, noe bilføreren ikke satte pris på. Dette utartet seg til en liten slåsskamp, forteller operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

03.00** Politiet pågriper en person som lagde kvalm på utestedet Leopold. - Mannen er 18 år og hjemmehørende på Byremo. Han ble innbrakt og er mistenkt for overtredelse av straffelovens §350 - forstyrrelse av ro og orden, opplyser operasjonsleder Bakken.

KRISTIANSAND: Innbrudd på skole og barnehage

KRISTIANSAND: Spyttet etter politiet

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

04.00:** Politiet får en telefon fra en mann som hevder å ha vært innblandet i en slåsskamp tidligere på kvelden. Mannen skal ha blitt slått og sparket av fem-seks personer. - Vi sender en patrulje ut for å snakke med mannen, og for å kikke etter aktuelle gjerningsmenn. Ingen blir innbrakt, men mannen vurderer å melde forholdet, sier Bakken.

**KRISTIANSAND: Full mann i Markens

05.30** En overstadig beruset person er tilsynelatende ikke i stand til å ta vare på seg, og politiet kontaktes. En patrulje treffer på mannen på Markens, mellom 7/11 og Posthusgården. Da er mannen imidlertid i bedre form og kommer seg hjem for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

06.45** Politiet får melding om et innbrudd som skal ha funnet sted mellom klokken 00.30 og 02.30 natt til lørdag. - Melder er i Oslo, men innbruddet skal ha skjedd fra en bolig i Mellomveien. Det er barnevakten i huset som skal ha meldt ifra om at en person tok seg inn i huset gjennom en ulåst dør, for deretter å forsyne seg fra boligen. Vedkommende fikk med seg en flaske sprit, en forsterker og en cd-spiller. Vi har en navngitt mistenkt, sier operasjonsleder Bakken.