Egeland er på ferie i New York, og midt på Times Square fikk han seg en actionopplevelse som han nok ikke hadde forventet.

Et stunt i Disney-filmen gikk ikke helt som planlagt. En sort ferrari i filmen havnet et sted den ikke skulle være da den i full fart krasjet i fortauet, treffer to tilskuere og river ned en lysstolpe før den ender ferden i døren til en pizzarestaurant.

— Vi kom dit like etter at det hadde skjedd, så blålysene og lurte på hva som foregikk, forteller Sveinung Egeland til VG Nett.

Han har vært i New York i forbindelse med Nightwish og Manowar, som skal spille under sommerens festival. Han forteller at de først trodde det var en fyllekjører.

— Men det var nok ikke så dramatisk som det så ut, sier han til avisen.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble en 23 år gammel mann truffet av lysstolpen og en 21-årig kvinne fikk skader i foten, men begge skadene blir karakterisert som alvorlige.

Dagen etter hendelsen var Egeland og kameratene på plass på Times Square igjen, og så på innspillingen av filmen. Han ble da intervjuet av avisen New York Post.

Ferrarien som krasjet ble ikke kjørt av Cage selv, men av hans stuntmann som tidligere har jobbet som stuntmann i filmer som «The Bourne Ultimatum» og «Indiana Jones».