KRISTIANSAND: Stjal øl fra Rema — sovnet i busskur

ARENDAL: Mindreårige forsøkte å rømme fra politiet

**VENNESLA: Beruset kvinne i veien

00.24** fikk politiet melding om en beruset kvinne som lå i veien ved Coop Prix i Vennesla. Politiet reiste ut til stedet, og kvinnen ble satt i drukkenskapsarrest.

**BIRKENES: Tyveri av scootere

00.21** fikk politiet melding fra en mann som var blitt frastjålet to scootere. Mannen oppdaget også to personer som sneik seg rundt i området, og så etter hvert at de kom trillende ut med en moped fra garasjeanlegget. Et par politipatruljer ble sendt til stedet, og saken vil bli etterforsket videre.

**SØM: Kantet på sykkel

01.07** Kom en Grimstadpatrulje over en person som hadde kantet på sykkel i Sømsveien. Vedkommende ble kjørt av gårde med ambulanse for en legesjekk.

**LILLESAND: Krasjet på sykkel

01.27** fikk politiet melding om at en syklist hadde krasjet med en søppelbøtte og gått på trynet. Vedkommende ble tatt med av ambulanse for en legesjekk.

**ARENDAL: Krangel

01.35** observerte en politipatrulje i Arendal en krangel på Fisherman i Arendal. Det er mulig at det vil komme en anmeldelse fra en eller begge parter i ettertid.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.43** fikk politiet melding fra Caledonien om at det var slagsmål på stedet. Da politiet kom til plassen var alt stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Dyttet jente overende

01.56** fikk politiet melding om at en jente skulle ha blitt slått ned i sentrum av Kristiansand. Etter hvert viser det seg at jenta ikke har blitt slått overende, men dyttet. Foreløpig har det ikke kommet noen anmeldelser i saken.

**ARENDAL: Slagsmål

02.06** fikk politiet melding om slagsmål på Havnepuben i Arendal. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**KRISTIANSAND: Hasj

02.11** pågriper en politipatrulje en person som er i besittelse av cirka 10 gram med hasj. Vedkommende blir satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Krangel

02.17** fikk politiet en melding om krangel i Østre Ringvei på Lund. Politiet ordnet opp i forholdet på stedet.

**FLEKKEFJORD: Krangel

02.26** fikk politiet melding om krangel på en pub i Flekkefjord. Forholdet ble ordnet opp i før politiet kom til stedet.

**MANDAL: Slagsmål

03.02** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Coop i Store Elvegaten i Mandal. Da politiet kom til stedet hadde det hele roet seg.

**FLEKKEFJORD: Vanskelig gjest

03.18** fikk politiet melding fra Grand Hotel i Flekkefjord. De hadde en vanskelig gjest som de hadde nektet servering. Politiet bortviste personen da de kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu i drosje

03.26** møtte en drosjesjåfør opp på politistasjonene i Kristiansand for å anmelde en kunde. Drosjesjåføren hadde kjørt en kvinnelig passasjer til lund, og da kvinnen hadde gått ut av bilen hadde hun lukket døren så hard at bakvinduet i taxien hadde knust.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å klatre opp i andreetasje

04.21** fikk politiet melding fra en person som hadde observert en mann som hadde forsøkt å klatre opp i andreetasje i en bakgård i Henrik Wergelandsgate. Vitne var redd for at vedkommende hadde ramlet ned siden han hørte klynkelyder fra bakgården. Politiet reiste ut til stedet, men fant ingen. Mest sannsynlig hadde personen klart å komme seg inn eller forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Kastet vann

04.46** fikk politiet en klage på en person hadde kastet vann på noen personer ved en bensinstasjon i Elvegaten slik at de var blitt blaute. Politiet kom i kontakt med vedkommende, som innrømmet å ha kastet vann, men han sier at han gjorde dette fordi at de plaget ham. Situasjonen ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.50** fikk politiet melding om at noen var i ferd med å bryte seg inn på en adresse i Varoddveien. Politiet reiste ut til stedet, og det kunne virke som om det hadde vært noen uvedkommende på en veranda tilhørende en ubebodd leilighet. Det var ingen tegn til innbrudd, og noe uklart hva som skal ha skjedd.

**TVEDESTRAND: Geit på veien

06.57** fikk politiet melding om at det gikk en geit på veien i Tvedestrand. Politiet kontaktet melder som fortalte at geita hadde kommet seg over på riktig side av gjerdet.

**LYNGDAL: Skadeverk på misjonskirka

07.20** fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu i misjonskirka. Det var i tillegg blitt utført skadeverk på noen blomsterpotter. Politiet reiste ut til stedet, og det viste seg at noen hadde kastet en stein gjennom vinduet, men at ingen hadde vært inne. I tillegg viste det seg også at noen hadde gjort skadeverk på Alloc som ligger like i nærheten. Siden det dreier seg om skadeverk avventer politiet en anmeldelse.

**LYNGDAL: Budskap på veien

08.11** fikk politiet melding om at det gikk 7-8 kyr på veien i Lyngdal. Litt senere fikk politiet på nytt en melding, denne gangen var det fordi de at de som eide budskapen, Lyngdal videregående skole, hadde tatt seg av kyrne og fått de med seg hjem.

**KRISTIANSAND: Tømte søppel utover gårdsplass

11.11** mottok politiet en klage på en person som tømte søppel ut over en gårdsplass i sentrum. Politiet reiste ut til stedet og ordnet opp med vedkommende.

**MANDAL: Klage på bråk

13.08** fikk politiet klage på bråk fra en adresse i Mandal. Huseieren ble oppringt av politiet og bedt om å dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Tyveri av båt og tilhenger

13.30** fikk politiet melding om tyveri av en båt og en tilhenger fra Ternevika båthavn. Båten er av typen Askeladden 445 og hadde en 50 hestekrefter mariner påhengsmotor.

**ARENDAL: Moped

13.37** kom en politipatrulje som befant seg i Tromøyveien over en bil med henger som har en moped bakpå. Sjåføren av bilen fortalte at han trodde at han viste hvem som eide mopeden, og at skulle sørge for å levere den tilbake. Slik gikk det ikke, i stedet tok politiet hånd om mopeden, og sjåføren ble anmeldt for underslag av hittegods.

**ARENDAL: Innbrudd

14.14** fikk politiet melding om et innbrudd og tyveri fra en leilighet på Nidelvåsen.

**MANDAL: Hytteinnbrudd

14.09** møtte en person opp på vakta i Mandal for å anmelde et innbrudd i hytta hans på Konsmo. Omfanget av tyveriet er ukjent, men tyvene hadde i hvert fall kommet seg av gårde med en snøfreser og en gassgrill.

KRISTIANSAND: Heldig kabriolet-fører på Justvik

MANDAL: Storkontroll øst for Mandal

LYNGDAL: 34 forelegg ved Lenefjorden

**AUDNEDAL: Hytteinnbrudd

14.09** En hytteeier meldte om at det hadde vært innbrudd i hytta hans på Konsmo. Blant annet er en snøfreser og en gassgrill med beholder stjålet.

**GRIMSTAD: Dultet i biler og stakk av

17.22** To bileiere vil anmelde en annen bileier for skadeverk etter at en eldre Chrysler eller Chevrolet dultet borti bilene og stakk av ved Esso-stasjonen på Fevik.

**LINDESNES: Jolle stjålet

17.26** En 10 fots rød River-jolle med en fem hestekrefers Mercury-motor er stjålet fra Lonestrand.

KRISTIANSAND: 15-åring tatt med hasj på Søm

**KRISTIANSAND: Fest på Møvig

20.47** Politiet fikk melding om at ungdommer skal ha festet og bråket på Møvigstranda. Da politiet kom til stedet hadde de som bråkte forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Uønsket gjest

21.04** En person som var til sjenanse for andre gjester fikk av politiet pålegg om å fjerne seg fra Herlig Land.

**VENNESLA: Fest på strand

21.28** Politiet fikk melding om at det var en del ungdommer som festet på en strand i Vennesla. Politiet hadde rett før klokken 23.30 ikke hatt kapasitet nok til å dra til stedet.

ARENDAL: Jente falt utfor veranda

KRISTIANSAND: Ble forsøkt presset av veien flere ganger

LINDESNES: "Husbrann" var bål

KRISTIANSAND: Brann i rekkehus

**GRIMSTAD: Støy

23.14** Politiet fikk melding om at noen støyet i en leilighet i Skoleveien.