ÅSERAL: En bil kjørte onsdag kveld ved 21.15-tiden i fjellveggen på riksvei 455 ved Eikerapen. Minst tre personer skal ha vært i bilen da ulykken skjedde.

— Vi fikk melding fra AMK om en trafikkulykke hvor en bil skal ha kjørt i fjellveggen, forteller operasjonsleder Asbjørn Enoksen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Har ikke funnet kvinnelig passasjer Ambulansen meldte tilbake at den 36 år gamle grimstadmannen er hardt skadet. Han skal ikke ha hatt førlighet i beina og hadde smerter i brystet. En annen mann på 31 år fra Mandal skal ikke ha hatt store skader, mens den tredje personen, en kvinne, skal være uskadet.

— En av de to (36-åringen, red. anm.) ble fløyet til Sørlandet sykehus i Kristiansand, og den andre ble kjørt til legevakta i Åseral for en sjekk. Kvinnen som satt i bilen ble funnet gående langs veien, sier Enoksen.

Akuttmottaket ved Sørlandet sykehus i Kristiansand kunne ikke opplyse om 36-åringens tilstand ved 07-tiden torsdag.

Torsdag morgen melder politiets operasjonssentral om at de ikke har vært i kontakt med kvinnen ennå, og de vet heller ikke navnet hennes.

— Men kvinnen skal også ha vært innom legevakta, sier operasjonsleder Arne Arnesen.

Fikk tips om promillekjøring Politiet fikk tips klokken 19.27 om at føreren av ulykkesbilen kunne være beruset. Da var den på vei østover fra Mandal og patruljebiler i området ble varslet. Patruljene var på utkikk, men så ikke noe mer til bilen.

Klokken 20.37 fikk politiet melding om at bilen de lette etter stod 100 meter nord for avkjøringen til Eikerapen på riksvei 455. Litt senere, klokken 21.26, fikk politiet melding om trafikkulykken via AMK.

— Bilen hadde gått ut på siden av veien og melder reagerte på oppførselen til passasjeren. Melder ble opplyst om at bilen hadde havarert, forteller Enoksen.

Avhøres i dag

31-åringen skal ha blitt observert da han kjørte bilen, mens 36-åringen skal ha vært passasjer. Den eldste eier bilen. Begge mennene har avlagt blodprøve.

— Vi vil foreta de nødvendige prøver for å avklare om det har vært promillekjøring inne i bildet, sier Enoksen.

31-åringen fra Mandal ble etter å ha vært innom legevakta satt i arresten i Kristiansand. Han kommer til å bli avhørt i løpet av torsdagen.

Fvn.no følger saken.