Les flere hendelser fra natt til fredag her.

**ARENDAL: Mopedtyveri

12.30:** Politiet får inn melding om at en moped har blitt stjålet fra Batteriveien i Arendal. Mopeden har registreringsnummer PJ 2758. **KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring

14.12:** Politiet får melding om uforsvarlig kjøring i Baneheitunnelen. UP får etterhvert stoppet bilen, og det viser seg at føreren, en 44 år gammel kvinne fra Kristiansand, ikke har gyldig førerkort. Politiet mistenker også kvinnen for å ha kjørt i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

14.30:** En bilist kjører på en fotgjenger i krysset Festningsgata Tordenskjoldsgata. Politiet var ikke ute på stedet, da bilisten hadde tatt med seg fortgjengeren til legevakten. Det vil uansett bli opprettet en sak på forholdet.

**ARENDAL: Sykkeluhell

14.48:** En syklist kanter i Østregate i Arendal. Det skal være snakk om mindre personskader, og personen blir behandlet på akuttmottaket i Arendal.

**KRISTIANSAND: Nasking

15.49:** En 15 år gammel jente blir tatt for nasking på en butikk i Markens gate. Politiet varslet foreldrene til jenta, og har allerede motatt en anmeldelse på forholdet.

**SØGNE: Innbrudd i bil

17.40** Noen har knust en siderute i en bil som stod ved Landbrukshøgskolen. Det er ukjent hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

21.45** En person ble satt i arresten etter å ha blitt tatt for å være i besittelse av narkotika på Grim.

**TVEDESTRAND: Rotet i hytte

22.09** Ubudne gjester har brutt seg inn gjennom inngangsdøra til en hytte i Nordmannvik. Det meste av skap og skuffer er dratt ut. Det er uklart om noe er stjålet.