ARENDAL: Ranet av to

20.09; En mann kommer inn på politivakta i Arendal og forteller at han er blitt ranet av to utenlandske personer. Mannen ble med en politipatrulje for å se etter gjerningsmennene, uten å få øye på dem.

ARENDAL: Kolliderte på glatta

16.21: På Tromøya dunket to biler sammen på den speilglatte asfalten. Det var to personer i hver bil, og to av dem er brakt til Sørlandet sykehus Arendal med letter skader. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men patruljen på stedet, og for så vidt utegående politipatruljer på hele Agder melder om underkjølte veier langs hele kysten.

KRISTIANSAND: Tok butikktyv

17.14: Betjeningen tok en butikktyv på fersk gjerning i Gimleveien. Så ringte de politiet, som kom og overtok en ferdig anrettet 39 år gammel mann fra Kristiansand. Han ble brakt til arresten.

Vegårshei : Kjørte på elg

18.15: En mann ringer politiet og forteller at han har kjørt på en elg på Ubergsmoen i Vegårshei Sjåføren skal ikke ha fått noen særlige skader, men bilen har trolig fått ganske hard medfart. Viltnemnda ble tilkalt for å avlive skogens lidende konge.

KRISTIANSAND: Overrasket to

18.58 : En beboer i i Valhallagata melder at han har overrasket to uvedkommende menn i kjellerboden. Når politiet kommer har melderen tatt hånd om en en 34 år gammel mann fra Kristiansand, som blir tatt med på politistasjonen. Det er uklart om det dreier seg om innbrudd eller tyveriforsøk. Den andre mannen kom seg unna

KRISTIANSAND: Etterlyser eier

20.10: Sørlandet sykehus Kristiansand ringer og vil ha fjernet en moped som har stått utenfor siden slutten av november i Kongsgård allé 71. Det er en nyere type av merket Mask, uregistrert og rød av farge. Hvis noen savner den, er den nå på polititets hittegodsavdeling i Kristiansand.

**BYGLAND: Utløse brannalarmen

21.29:** Brannalarmen ble utløst ved KVS Bygland etter at noen satte fyr på en plakat i internatbygget. Brannen ble slukket uten å gjøre noe skade.

**KRISTIANSAND: Fjernet kvinne

21.55:** Personalet ved Six-Pence kontakter politiet for hjelp til å fjerne en plagsom gjest. Patruljen kjørte den kvinnelige gjesten bort fra stedet i retning kvinnens bosted.

**KRISTIANSAND: To pågrepet

22.19:** En 28 år gammel mann fra Nodeland og en 23 år gammel mann fra Mosby ble pågrepet ved Shell i Elvegaten. Begge var i besittelse av narkotika.