FARSUND: — Det er mange dører inn til diverse kontorer som er brutt opp, men vi har ennå ikke fått oversikt over det som er stjålet, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen til fvn.no.

Det var klokken 07.45 mandag morgen at politiet fikk telefon fra en ansatt i kommunen om innbruddet.

**LYNGDAL: Innbrudd i barnehage

08.10** Tyver har i løpet av helgen brutt seg inn i Nygaard barnehage i Lyngdal. Det er knust et vindu i barnehagen.

— Tyvene skal ha rotet rundt inne i bygningen, opplyser Arnesen.

Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet, men politiet har sendt en patrulje for å sikre spor.

**KRISTIANSAND: Postens postkasse vandalisert

09.08** I løpet av natt til mandag har vandaler ødelagt en av postens røde postkasser. Det var en beboer på Tveit på luftetur med hunden som fant den ødelagte postkassen i nabolaget. Ifølge kvinnen så det ut som om postkassen var åpnet som en hermetikkboks. Posten er kontaktet om saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i biler

09.27** I løpet av natten har det vært innbrudd i to biler som stod parkert på Bråvannstoppen. Fra den ene bilen er det stjålet ei lommebok.

**SONGDALEN: Innbrudd i bolig

10.09** I løpet av de siste ti dagene er det gjort innbrudd i en bolig i Finsland. Det er tatt to motorsager og en del bensin.

**VENNESLA: Tatt gps og kamera

10.09** I løpet av natta har tyver gjort innbrudd i en bil parkert på Moseidstranda i Vennesla. Det er stjålet en gps og et fotoapparat fra bilen. Bilen var til reparasjon ved et verksted da tyvene slo til.

**KRISTIANSAND: Varslet om sovende mann

10.41** Politiet måtte rykke ut til Fiskåveien i Vågsbygd da bekymrede forbipasserende varslet om at en mann lå i en bil med motoren i gang. Slik hadde bilen stått ubevegelig i mange timer. Politiet rykket ut og fant en sovende mann som var sørpefull. Mannen ble satt i politiets arrest for tørking.

**FARSUND: Innbrudd hos Sørlandsruta

11.00** Tyver har i løpet av morgentimene mandag tatt seg inn i sjåførenes hvilebu i Farsund. Det er usikkert hva som er sjålet. Ifølge innringeren har tyveriet skjedd i tidsrommet 04.20 til 05.20. FARSUND: Innbrudd hos Farsund kino

12.41: Uvedkommende har i løpet av natten kommet seg inn i kjelleren på kinoen. Innbruddstyvene skal ha stjålet en del kioskvarer fra lokalene.

FARSUND: Innbrudd hos frisør

Farsund damefrisør har hatt besøk av innbruddstyver i løpet av natten. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet.

LYNGDAL: Innbrudd hos Tema Fritid

15.30: Mobiltelefoner, klokker, kameraer og en bærbar pc er stjålet fra lokalene til Tema Fritid på Kvavik. Tyvene kom seg inn ved å knuse et vindu.