Lørdagsnatta var preget av en del uro og bråk i Kristiansand sentrum, men uten de store voldsepisodene. Derimot har damene slått fra seg både i øst og vest:

MANDAL: Ved restaurant Berserk ber personalet politiet om assistanse klokken 00.55. En 23 år gammel kvinne har slått til en mann som har falt i bakken. Etter slaget og fallet blir mannen, en 31 år gammel mandalitt, liggende bevisstløs, og kjøres til sykehus i Kristiansand.

— Kvinnen, som også er fra Mandal, er pågrepet og sitter nå i arrest i Kristiansand i påvente av senere avhør, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Tilstanden til 31-åringen skal være stabil.

**00.53 - Angrep drosjesjåfør

KRISTIANSAND:** En drosjesjåfør melder fra Bjørndalssletta at han er blitt angrepet av en mannlig passasjer. Sjåføren har fått et kutt i hodet og blør. Passasjeren, en 23 år gammel mann fra Kristiansand, blir pågrepet.

  • Vi vil avhøre ham senere i dag, sier operasjonsleder Steinsland.

**01.31 - Kvinne slo og sparket politibetjent

LILLESAND:** I et lukket julebordsselskap på Beddingen var det i natt en gjeng som forsøkte å ta seg inn på restauranten, til tross for at de ikke tilhørte selskapet. En dørvakt fikk knust brillene sine.

  • Idet politiet på stedet skal bortvise kranglefantene, er det en av kvinnene som blir vanskelig. Hun slår og sparker til en av politibetjentene, sier operasjonsleder Børge Steinsland til fvn.no.

Kvinnen er 42 år, og fra distriktet. Hun sitter nå i arrest og vil bli avhørt i Kristiansand i løpet av dagen.

BRÅK I VESTRE: Politiet roer gemyttene utenfor Leopold. FOTO: VEGARD NEKSTAD

**02.06 — Fyllekjøring

KRISTIANSAND:** En overstadig beruset person setter seg inn i en bil og skal til å kjøre fra Tollbodgata. Vitner får varslet politiet, og de stanser vedkommende. I stedet for å sette andres liv på spill, settes mannen i arresten, en 24 år gammel mann fra Lillesand, som antagelig blir nødt til å spandere på seg taxi neste gang han skal hjem fra byen.

**02.55 - Slåsskjemper

ARENDAL:** I Kirkegata i Arendal bryter det ut slåsskamp mellom to menn på 21 og 27 år. Begge to blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.57 - Nekter å forlate taxi

ARENDAL: En taxi ber om assistanse da en passasjer ikke er villig til å gå ut av bilen, som står utenfor Viadukten på Barbu. Mannen, en 32-åring fra Arendal, blir innbrakt, og vil også bli anmeldt for legemsfornærmelse mot drosjesjåføren.

**03.44 - Promillemopedist

LINDESNES:** En ung jente på 16 år blir tatt med til utvidet blodprøve etter at hun er stanset på moped, mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand.

Politiet gjennomførte åstedsundersøkelse på Randesund skole søndag ettermiddag. FOTO: VEGARD NEKSTAD Foto: Vegard Nekstad

**10.00 — Skoleinnbrudd

KRISTIANSAND/SONGDALEN:** I løpet av natten er det registrert nye skoleinnbrudd, denne gangen ved Holte skole i Randesund, Grim skole i Møllevannsveien i Kristiansand og Tunballen skole i Songdalen.

  • Vi har foreløpig ingen detaljer eller oversikt over hva som skal være stjålet, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

**12.09 - Hytteinnbrudd

LILLESAND:** To motorsager, høytrykksspyler, laptop og diverse annet er stjålet fra en hytte i Indre Årsnes i Høvåg.

**13.39 - Boliginnbrudd

TVEDESTRAND:** En bolig på Nes verk i Tvedestrand er utsatt for innbrudd. Politiet har ikke vært på stedet så langt.

**12.00 - Garasjeinnbrudd

LYNGDAL:** To dyre fiskestenger, en batterilader og andre ting er stjålet fra en garasje på Kinnungsland. Politiet skal sjekke åstedet i ettermiddag.

**Hytteinnbrudd

LYNGDAL:** En hytte på Belland i Lyngdal er utsatt for innbrudd. Et vindu er brutt opp og en flatskjerm på 42 tommer, to DVD-spillere og en radio er stjålet.

18.50 - Tyveri fra solstudio

ARENDAL: Flere pengeautomater er blitt brutt opp og et ukjent pengebeløp er stjålet fra et solstudio i Arendal.

Foto: Vegard Damsgaard

Kikker på solstudio

KRISTIANSAND: — En dame oppdaget at hun ble utsatt for kikking. Hun hørte skrapelyder og så at et kikkeverktøy var i bevegelse, forteller operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Det er ikke klart hvem som står bak kikkingen, men kvinnen som ble utsatt for kikkeren vil anmelde forholdet til politiet.

Unge taggere

MANDAL: To unge gutter (begge 13) ble tatt da de tagget. De ble satt i satt i kontakt med sine foreldre som skulle ta et alvorsord med guttene.

Tente på bildekk

KRISTIANSAND: Flere bildekk ble plassert rundt en lyktestolpe ved Justvik skole og påtent. Brannvesenet rykket ut og fikk slukket flammene. Ledninger i dekkene er ifølge politiets patrulje trolig smeltet og ødelagt.