— Vedkommende har erkjent, og beklager det hele, opplyser Jahn Ove Thorsen, politioverbetjent og etterforskningsleder i Søgne og Songdalen.

Det var klokka 04.23 natt til søndag at politiet mottok meldingen om at noen gikk løs på en bil med motorsag på Nodeland.

Bevæpnet

— Vedkommende ble observert, og det er ikke vanlig på Nodeland at folk går rundt med motorsag og gyver løs på kjøretøy. Vi må sko oss etter forholdene, og rykket ut med bevæpnet politi, forklarer Thorsen.

Uten dramatikk arresterte politiet to menn på 38 og 44 år i en bolig i området. Begge to er kjent for politiet fra før. Én av mennene er sjekket ut av forholdet om skadeverket, men siktet for narkotikaforhold. Den andre mannen er tatt hånd om av helsepersonell.

Skremmende

— Dette er en mann som blir tatt vare på så godt de kan i kommunen. Politiet har gitt signal om tettere oppfølging av helsepersonell, sier etterforskningslederen.

Hendelsen har satt spor på Nodeland.

— Det har satt en støkk i folk, det er en liten bygd det er snakk om. Men politiet vil understreke at slike hendelser er sterkt uønsket. Jeg kan ikke si så mye mer om dette, sier politioverbetjent Jahn Ove Thorsen.