Celtic målløs mot bunnlaget

Glasgow (NTB): Celtic burde normalt valse over Ross County på hjemmebane, men slik gikk det ikke i lørdagens seriekamp. Manager Ronny Deila var frustrert etter pinlige 0-0.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

Selv om det skotske mesterlaget var overlegen i banespillet, slapp tabelljumboen unna uten baklengsmål. Det har vært Celtics problem den siste tiden. Laget sliter med å omsette spillemessig overtak i sjanser og scoringer.

Ofte blir det ettmålsseirer på «autopilot», men de siste to kampene har Celtic fått mer trøbbel enn som så. I forrige runde tapte Deilas lag 1-2 mot Dundee United.

— Dette var en veldig frustrerende kamp. Vi hadde ballen i 90 minutter, men klarte ikke å bryte dem ned og få opp tempoet. Med så mye ballbesittelse må vi skape mer, og det er det som var skuffende i dag, sa Deila etter lørdagens kamp.

Dundee United kunne utnyttet Celtics poengtap lørdag til å ta seg opp i ryggen på serielederen, men takket være serietoerens tap for St. Johnstone er avstanden på tabellen fem poeng.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic og var involvert i mye av det vertene foretok seg offensivt. Laget presset Ross County bakpå, men gjestene forsvarte seg godt foran drøyt 45.000 tilskuere på Celtic Park. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport