**KRISTIANSAND: Pågrepet etter tyveri

00.24:** Melding at det har vært uvedkommende i melders bil. Det er stjålet diverse småting fra bilen.

Fire minutters senere får politiet melding fra ny beboer i område. En person snoker rundt i nabolaget og kikker inn i vinduer på hus og i biler.

Patruljen reiser ut og ser etter personen. Kl. 00.45 har patruljen kontroll på en mannsperson (32) fra Kristiansand.

**LYNGDAL: Pipebrann

00.59:** Pipebrann på Bjodeland i Lyngdal. Brannvesenet tar saken.

**SONGDALEN: Fjernet uvedkommende

01.50:** Melder ønsker bistand til å få fjernet noen personer fra bopel. Politiet til stedet. Kun en person i leiligheten som fikk lov til å være der.

**ARENDAL: Arrestert etter påkjørsel

02.59:** Meldere forteller at de ble påkjørt av en mørk bil rett før Koldeborg. Denne bilen stakk fra stedet. Store skader på melders bil. Politiet følger spor etter bilen.

Påtreffer mistenkelig bil med to personer i. Skade på denne bilen stemmer med skade på melders bil. Mistenkelig bil taues inn.

Mistenkt mann (19) er fra Arendal. Passasjer i bilen, mann (22)r fra Froland. Passasjer dimiteres, mens fører settes i aresten.

**LYNGDAL: Stjålet bil

10.00:** Melding om frastjålet bil i Brigadeveien, hendelsen skal ha skjedd i løpet av natten. Bilen er en hvit Peugeot Partner PX 46309. **ARENDAL: Innbrudd i bil

10.00:** Det skal ha vært innbrudd i en bil i Vesterveien 3 i løpet av natten, en PC skal ha blitt frastjålet. Forholdet blir anmeldt.

**RISØR: Full mann kastet av buss

10.08:** Sjåfør på Nettbuss melder om ruset passasjer som må kastes av på bussholdeplassen på Vinterkjær. Passasjeren skal ha oppført seg truende, så en politipatrulje ble sendt til stedet. Mannen (48), som er bosatt i Tvedestrand, ble vurdert så ruset at han var en fare for seg selv. Han innbrakt til arrest i Arendal. Nettbuss vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Pipebrann på Lumber

16.14:** Brannvesenet rykker ut på pipebrann i Lumberveien.

**MANDAL: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

16.52:** Patruljen stopper bil på Solhøgda hvor fører mistenkes for ruspåvirket kjøring. Mann 27 år pågripes og fremstilles for nødvendige prøver og førerkort beslaglegges.

**LYNGDAL: Trailer-stopp i tunnel

17.31:** Flere meldinger om trailer som har stans i tunnelen ved Vatland. Bergingsbil sørger for tauing, veien stengt mens berging pågår.

**ARENDAL: Mistanke om promille

18.24:** Patruljen stopper bil hvor fører mistenkes for promillekjøring. Mann 26 år pågripes og fremstilles for blodprøve. Innehar heller ikke gyldig førerkort. Anmeldes.

**KRISTIANSAND: Rabiat på Sandens

18.30:** Flere meldinger om rabiat person på Sandens. Mann (39) pågripes for tyveri. Mann (23) pågripes for å være i besittelse av mindre mengde narkotika.

**KRISTIANSAND: Tatt med stoff

19.50:** Patruljen innbringer mann på 22 år fra Haumyrheia, mistenkt for å være i besittelse av mindre mengde Marihuana.

**GRIMSTAD: Bil kjørte av veien

20.06:** Melding om bil som har kjørt av veien Vesøya. Ingen personskader. Kun materiell skade – ingen politisak.

**KRISTIANSAND: Forsøk på bilinnbrudd

22.37:** Innbrudd i tre garasjer i Plommeveien. Skal ha skjedd i løpet av natt til tirsdag. Skade på flere parkerte biler. Kan se ut som de er forsøkt stjålet.