Tesla Model S P85D blir det fulle navnet på den nye toppmodellen i Model S-serien der D står for «dual», og henspeiler på de to motorene.

Model S P85D blir også betydelig sterkere enn vanlige Model S. Med den største batteripakken og Performance-tuning skal det være snakk om totalt 700 hk, 224 hk foran og 476 hk bak. Dermed skal den kunne gjøre unna 0-100 km/t på utrolige 3,4 sekunder.

Prisen på toppmodellen med firehjulsdrift er oppgitt til 774.200 kroner, og produksjonen skal starte ut på vinteren. Billigste versjon vil i følge Tesla Norge koste 491.300 kroner, et tillegg på ca 25.000 kroner i forhold til billigste utgave av dagens bakhjulsdrevne versjon.

Det må kunne sies å være en beskjeden økning, med tanke på hvor mye ekstra krefter bilen får, i tillegg til autopilot og 4x4. Og etter at nyheten om den firehjulsdrevne Teslaen kom, har mange norske Tesla-eiere lagt ut bilen på salg på finn.no. Nå ligger det ca 160 brukte og så å si nye ute for salg, flere av dem på Sørlandet. Den klart dyreste befinner seg i Gjerstad, en absolutt toppmodell som inneholder alt, har gått 50 kilometer(!) og er priset til 849.000 kroner. Flere bileksperter spår at prisene på brukte Tesla kommer til å gå nedover den nærmeste tiden.