KRISTIANSAND: Bråk på utested

01.30: Et utested i Tollbodgaten får problemer med en gjest som lagde bråk. Personalet tilkaller politiet som pågriper mannen og setter ham i arresten. Han er også anmeldt.

ARENDAL: Brann i båt

02.12: En fritidsbåt sto i brann ved Strømsbuneset i Arendal. Den 25 fot store Windyen lå fortøyd i småbåthavna. Politi og brann rykker ut til stedet og får slukket brannen.

ARENDAL: Tatt for innbrudd

02.32: Politiet får melding om at en person er i ferd med å bryte seg inn i en bygning på Langbryggen i Arendal sentrum. En patrulje kjører raskt til stedet, og pågriper en person på stedet.

KRISTIANSAND: Tatt for bråk

02.35: En bråkete gjest på et utested i Tollbodgata skaper trøbbel. Politiet kommer til stedet. Personen blir anmeldt og tatt med til arresten.

KRISTIANSAND: Demper fest

03.37: En fest i en leilighet i sentrum blir for høylytt for naboene. Politiet kommer til stedet og får dempet musikken og festdeltakerne.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

07.09:** En Ford Focus ble stjålet fra Østre Strandgate i løpet av natten. Bilen har registreringsnummer DJ 84078. **KRISTIANSAND: Trafikkulykke

07.36:** Politiet melder om en ulykke mellom en syklist og en fotgjenger på Østerveien. Fotgjengeren ble skadet, og syklisten stakk av fra stedet.

-Syklisten syklet fra stedet uten å ta kontakt med den påkjørte fotgjengeren. Syklister har like plikter som alle andre trafikanter i slike situasjoner, de skal stoppe og hjelpe, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Fotgjengeren ble kjørt til legevakten med smerter i hodet, opplyser politiet på Twitter. Syklisten syklet i retning universitetet.

— Vitner ropte etter syklisten, men vedkommende stoppet ikke. Syklisten var ikledd sort og hvit sykkelbekledning, og hadde på seg en svart hjelm med en spiss bak. Vedkommende bes melde seg til politiet, sier Klausen.

**MANDAL: Kvinne påkjørt

07.41:** Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Trafikkontroll

Utrykningspolitiet har i formiddag avholdt en kontroll på Tveit. Åtte forenklede forelegg ble tildelt på grunn av for høy fart, i tillegg fikk en bilist forelegg for bruk av mobiltelefon og en annen for manglende bilbelte.

**VEGÅRSHEI: Trafikkulykke

13.16:** To biler kolliderte i krysset fylkesvei 414/416, ikke langt fra Vegårshei kirke.

— En kvinne følte seg litt ør etter ulykken, men hun var ikke skadet. Bilene traff hverandre i et t-kryss, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Promillekjøring i sentrum

14.04:** En 43 år gammel mann fra Mandal anmeldes for promillekjøring.

**ARENDAL: Mann med kniv

14.17:** En mann er i besittelse av en kniv og narkotika, og blir pågrepet av politiet. Vedkommende innbringes til arresten.

**ARENDAL: Båt stjålet

14.39:** En båt, en GH-435 med 10 en hestekrefters Mercury påhengsmotor, blir meldt stjålet fra gjestehavna i Arendal.

**BIRKENES: Bilbrann

21.38:** Les egen sak.

**MANDAL: Trafikkuhell

22.17:** En bil ble påkjørt bakfra på E 39 ved Vestre Skogsfjord. Ingen ble skadet i uhellet. Påkjørselen medførte oljesøl på stedet. Vegtrafikksentralen ble varslet om hendelsen.