— En grei natt på det jevne, melder operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt søndag morgen til Fædrelandsvennen. Nattens registrerte hendelser på politiloggen er som følger:

**LILLESAND: Ble slått på fest

00.26:** En mann ble tatt hånd om av ambulanse tter å ha fått tildelt noen slag på en privat fest. Mannen som ble slått ble kjørt til legevakt for sjekk. En 25 år gammel mann er mistenkt for forholdet.

**NODELAND: Festbråk.

01.46:** Fest med mye bråk på stedet i Svarttjønnheia på Nodeland. Politi til stedet og avslutter festen.

**ARENDAL: Bråkete person bortvist.

02.00:** En patrulje bortviser en bråkete person fra sentrum.

**MANDAL: Bråkete mann bortvist.

02.14:** En patrulje bortviser en mann fra Store Elvegate på grunn av bråk.

**KRISTIANSAND: Slagsmål.

02.33:** En mann kjøres til legevakt av patrulje etter slagsmål i Vestre Strandgate.

— Det er en person som er slått i ansiktet så han datt i bakken, og deretter sparket i hodet. Det ble ikke pågrepet noen der og da, men opprettet sak. Fornærmede, som er en 23 år gammel mann fra Vennesla, ble kjørt til legevakt for kontroll, opplyser Ugland.

**ARENDAL: I arresten.

02.50:** To 21 år gamle menn fra Grimstad blir pågrepet, satt i arresten og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. Hendelsen fant sted i Friergangen.

— Dette er relativt vanlige hendelser i helga, at personer er som er beruset i bymiljøet på en sånn at de kan lage bråk eller havne i bråk og derfor blir bedt om å dra hjem, ikke etterkommer politiets pålegg, opplyser operasjonsleder.

**ARENDAL: Knuser ruter og sparker biler.

02.56:** Politiet får melding om en dame som knuser ruter og sparker i biler i Rådhusgata i Arendal. Patrulje leter etter vedkommende, men uten resultat.

**KRISTIANSAND: Sovende gjerningsmann var bror.

03.20:** Politiet får melding om innbrudd i bolig i Johan Øydegardsvei. Gjerningsmannen ligger og sover i kjelleren. Patruljen konstaterer at det er bror til melder som har sovnet i kjelleren. Begge går og legger seg, og politiet iler videre.

— En ikke helt uvanlig episode, som skjer fra tid til annen, forteller Ugland. - Vi får melding om innbrudd, så viser det seg at det er folk med relasjoner som har tatt seg inn i et hus til noen de da kjenner.

**KRISTIANSAND: Manglende betaling

03.27:** Taxisjåfør får ikke oppgjør for tur, og passasjerene har stukket av. Patrulje leter dem opp i en bakhage, og taxiregningen blir deretter gjort opp på stedet, som er Ryttergangen.

**MANDAL: Høy musikk.

04.38:** Naboer klager på høy musikk fra fest i Neseveien. Patrulje drar til stedet og avslutter selskapet.

**KRISTIANSAND: Forsøk på tyveri fra bil.

08.39:** En bileier fersker mann inne i bilen sin i Rådyrveien. Politiet pågriper kort etter en mann på 34 år, karakterisert som 'kjent biltyv'.